Camperverhuur in Malmo

Vanwaar?
Ga je spontaan op vakantie?Gebruik de code LASTMINUTE om €100 te besparen op je volgende camperreis. De code is geldig tot 30 juni voor alle reizen met pick-up tot 31.12.2024 met een minimale bestelwaarde van €500.
Alle ophaallocaties in ZwedenMeer stations in Noord-Europa

Boek op tijd via CamperDays je camper in Malmö en profiteer van de voordelen

Een bezoek aan het Zweedse Malmö wordt nog leuker met een gehuurde camper. Zowel in de zomer als in de winter valt er genoeg te beleven. Begin je ontdekkingstocht door de stad met een bezoek aan de Turning Torso. Vanaf het draaiende platform heb je op honderdnegentig meter hoogte een fantastisch uitzicht over het havengebied. Als je weer met beide benen op de grond staat, kun je naar de gezellige terrasjes bij Lilla Torg. Voor culturele geschiedenis breng je een bezoek aan het Malmöhus museum of de St. Peter's kerk. Rijd met je gehuurde camper in Malmö ook even naar het strand. Het ligt op een steenworp afstand.

Malmö heeft niet alleen mooie gebouwen om te bekijken. Je vindt er ook veel trendy winkels met kleding en design meubels, restaurants met gerechten uit allerlei landen en gezellige bars. Genoeg reden dus om op tijd te zijn met de camperhuur in Malmö. Boek tijdig en krijg bij de camperverhuur in Malmö de beste prijzen bij CamperDays. Wil je na de boeking nog iets wijzigen dan kun je op de website eenvoudig de voorwaarden hiervoor terugvinden. In veel gevallen kun je de aanpassingen kosteloos doen.

roadsurfer
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons 10:00 - 18:00 uur maandag - vrijdag telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Malmo en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Götaland/Vaxtorp
 • Götaland/Osby
 • Götaland
 • Götaland/Roestanga
 • Götaland/Sjoebo
 • Götaland
Veel gestelde vragen over camperverhuur via CamperDays
 • Om de borg van de camper te betalen, wordt er bij de camperhuur in Malmö om een creditcard gevraagd. Deze moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • Als je een camper in Malmö huurt, is het toegestaan om naar andere landen van de Europese Unie te reizen. Je kunt ook naar buurland Noorwegen reizen met de gehuurde camper. Het is bij sommige campers wel verplicht om voor vertrek schriftelijk op te geven wat je plannen zijn. Kijk dit goed na in de voorwaarden voordat je vertrekt.

 • Als je een huisdier mee wilt nemen, moet je dat bij de boeking aangeven. Hou er rekening mee dat er een toeslag gevraagd wordt voor je huisdier en dat er aanvullende eisen zijn met betrekking tot het schoonmaken van de gehuurde camper. Het is ook mogelijk dat er in sommige campers alleen huisdieren van maximaal dertig kilo mee mogen reizen.

 • Je mag niet rijden over wegen die niet geasfalteerd zijn.

 • Zweden is binnen Europa een van de landen waar je wel wild mag kamperen. De voorwaarde is wel dat je de natuur moet respecteren en daarbij ook rekening houdt met het feit dat je niet zomaar op privéterrein mag overnachten. De maximale verblijfsduur op een plek is vierentwintig uur.

 • Camperverhuur in Malmö is mogelijk vanaf 18 jaar, maar voor sommige campers kan ook de regel gelden dat je minimaal 23 moet zijn en al een jaar je rijbewijs moet hebben. Kijk de exacte regels voor het boeken goed na in de voorwaarden.

 • Dat is mogelijk. Bij de boeking kun je een kinderzitje reserveren. Dit is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat er ook werkelijk een kinderzitje beschikbaar is tijdens je vakantie. Je kunt zelf geen Maxi-Cosi in de camper installeren omdat er geen Isofix-aansluiting aanwezig is.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie