Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Reykjavik: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Bij CamperDays kunt u rekenen op een van de meest uitgebreide reserveringssystemen voor campers, waardoor het zeer gewaardeerd wordt onder de liefhebbers van campers. Met onze zoekmachine kunt u ten volle genieten van een gebruiksvriendelijke interface bij het berekenen van de prijzen. Het enige wat u hoeft te doen is het online invullen van de geselecteerde reisdatums.
De zoekresultaten kunnen eenvoudig worden gesorteerd op kenmerken die u zoekt in een camper, zoals voertuigtype of uitrusting. Elke aanbieding toont de uiteindelijke prijs zonder extra kosten bij het ophalen. Een speciale prijsklasse-schuifregelaar stelt u in staat om nog specifieker te zoeken naar het perfecte voertuig.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Reykjavik te boeken?

Ijsland is een ideale plek voor mensen die willen genieten van diversiteit tijdens hun vakantie. Om nog meer diversiteit te ervaren tijdens het reizen door IJsland, kunt u het beste een camper huren in Reykjavik. Die service wordt in de periode tussen mei en september het meest gevraagd. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u het beste vroeg in de ochtend een camper huren en deze al iets meer dan vier maanden van tevoren actie ondernemen. Het nemen van vroege stappen is de beste manier om een voertuig naar uw wens te beveiligen tegen de meest betaalbare prijs. Bovendien is het vroegtijdig huren van een camper ook een garantie voor een zo groot mogelijke keuze aan uitrusting.
Als u nog steeds wordt geplaagd door twijfels en vragen over het huren van campers, kunt u contact opnemen met de CamperDays-klantenservice, waar wij u gepersonaliseerde oplossingen bieden. U krijgt ook veel flexibiliteit, geen extra kosten voor reserveringswijzigingen en een zeer duidelijke annuleringsregeling.
Als u tijdens uw reis creatief en zelfstandig wilt reizen, zou u zeker een camperavontuur moeten overwegen. U bent nooit gebonden aan een dienstregeling en u bespaart onderweg veel geld. U hoeft zich geen zorgen te maken over autohuur, het vinden van betaalbare eetgelegenheden of het zoeken naar betrouwbare accommodatie. Het huren van een camper in Reykjavik kost gemiddeld 283,4 euro per dag, en de gemiddelde reistijd is 27 dagen. Hoewel het op het eerste gezicht een beetje duur lijkt, is een camper alles wat u onderweg nodig heeft.

Camperaanbiedingen in Reykjavik

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Reykjavik?

Reykjavik heeft veel te bieden op het gebied van camperverhuur. Onder de meest populaire vindt u Touring Cars en McRent.

Touring Cars

Touring Cars is een van de twee bekendste camperverhuurbedrijven in Reykjavik. Onbeperkt aantal kilometers en keukenuitrusting zal zeker van pas komen tijdens een reis rond IJsland.
Volledig adres van het verhuurstation van Touring Cars in Reykjavik:
Klettatröð 19
235 Reykjanesbær

McRent

McRent's diensten zijn perfect voor de meest veeleisende toeristen. Het is een van de twee populairste camperverhuurbedrijven in Reykjavik. U zult genieten van buiten schoonmaak en bijkomende bestuurder.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Reykjavik:
Smiðjuvellir 5a
230 Reykjanesbær
Touring Cars biedt complimentele luchthaventransfer aan vanaf de luchthaven van Reykjavík (RKV). Als u van een dergelijke service gebruik wilt maken, dient u vooraf contact op te nemen met het verhuurbedrijf. U kunt de depots ook op eigen gelegenheid bereiken. Ons advies is om te kiezen voor een taxi en deze op te halen bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Reykjavik

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde voertuigen regeren op de IJslandse wegen. Ze komen in variëteiten tot vier personen en zijn ideaal voor gezinnen en vrienden.

Alkoof

Alkoofcampers zijn perfect voor gezinnen met kinderen. Ze vallen het snelst op vanwege een bovenruimte die zich boven de bestuurderscabine bevindt.

Camperwagen

Camperwagens zijn de ‘go-to’-voertuigen voor koppels. Ze zijn perfect voor zowel langere als kortere reizen rond IJsland. Ze zijn gemakkelijk te besturen en compact.

Camperverhuur Reykjavik