Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Paderborn: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays biedt een uitgebreide vergelijking van de beste camperverhuuraanbiedingen. In een paar stappen krijgt u alle beschikbare campers voor de door u gekozen data gepresenteerd. De resultatenlijst kan eenvoudig worden gesorteerd met behulp van de beschikbare filters. Naast het aanpassen van de prijsklasse kunt u de voertuigen ook filteren op huurbedrijf, stadsafstand en voertuigtype. CamperDays garandeert daarmee volledige prijstransparantie en er zullen geen verborgen kosten bij het ophalen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Paderborn te boeken?

Duitsland geniet van een grote populariteit onder de camperfans. Met vele interessante hoogtepunten is er voor iedere vakantieganger wel iets te beleven. Campers kunnen in veel Duitse steden worden gehuurd. U kunt bijvoorbeeld ook een camper huren in Paderborn en uw reis beginnen. Daar zijn de campers het meest gewild in de periode tussen mei en juli en in oktober, en de gemiddelde boekingsprijs per dag is 120,36 Euro. Om de ruimste keuze aan voertuigen tegen de beste prijzen te krijgen, is het raadzaam om de potentiële concurrentie voor te blijven en het voertuig drie maanden van tevoren te reserveren. Als u vragen heeft of nog twijfelt over de exacte datums van uw vakantie, hoeft u zich geen zorgen te maken. De CamperDays-klantenservice staat tot uw beschikking. Volledige flexibiliteit wordt gegarandeerd doordat er geen extra kosten voor het boeken van wijzigingen zijn. Er zijn ook transparante en eerlijke annuleringsvoorwaarden. Als u met een camper door Duitsland reist, kunt u de bezienswaardigheden in uw eigen tempo bezoeken zonder dat u zich aan vaste dienstregelingen hoeft te houden. Vakantiegangers die voor deze optie kiezen, boeken campers in Paderborn voor een gemiddelde periode van veertien dagen. Met uw eigen camper onderweg kunt u alle problemen vergeten die u anders zou tegenkomen bij het plannen van uw vakantie - zoals het vinden en boeken van hotels en vliegtickets. U bent geheel vrij en kunt stoppen wanneer u maar wilt!

Camperaanbiedingen in Paderborn

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Paderborn

Is er een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Paderborn?

Een in de EU afgegeven rijbewijs is voldoende om een camper in Paderborn te huren.

Is er in Paderborn een creditcard nodig voor het huren van een camper?

De borg wordt altijd betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik nationale grenzen overschrijden als ik in Duitsland reis?

U kunt de landsgrenzen overschrijden, maar vergeet niet om het verhuurbedrijf van tevoren te informeren.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste bedrijven laten huisdieren toe in hun voertuigen. Controleer echter altijd de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

Nee, kampeer nooit in het wild, want dat is in Duitsland ten strengste verboden.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Paderborn?

Afhankelijk van het bedrijf, vereisen sommige bedrijven dat u minstens 21 of 23 jaar oud bent. Voor meer informatie, zie de huurvoorwaarden.

Kan ik met een baby in de camper reizen?

Het merendeel van de verhuurbedrijven van campers heeft niets tegen baby's in hun campers. Apollo is het enige bedrijf dat geen baby's onder de zes maanden in hun voertuigen accepteert.

Welke verhuurbedrijven zijn er in Paderborn?

McRent en Rent Easy zijn de populairste camperverhuurbedrijven in Paderborn.

McRent

McRent biedt eersteklas voertuigen die zijn uitgerust met een schat aan nuttige voorzieningen. U kunt rekenen op onbeperkte kilometers en standaardverzekeringen, zelfs in het basispakket. Volledig adres van het McRent verhuurstation in de omgeving van Paderborn
Hans-Böckler-Straße 22
59423 Unna

Rent Easy

De diensten van Rent Easy zijn goedkoop. Het brede scala aan praktische voorzieningen zal zelfs de meest veeleisende kampeerventilator tevreden stellen.
Volledig adres van het verhuurstation van Rent Easy in de buurt van Paderborn
Huur Easy Korbach
Frankenberger Landstr. 7
34497 Korbach
Om de huurstations te bereiken vanaf Paderborn Lippstadt Airport (PAD) kunt u het beste een taxi nemen. Vergeet niet om de taxi's altijd op te halen bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Paderborn

Semi- geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn geschikt voor tot vier personen en zijn ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Ze worden gekenmerkt door een woongedeelte dat gedeeltelijk is geïntegreerd in de bestuurderscabine.

Volledig geïntegreerd

Door hun grootte zijn volledig geïntegreerde campers vooral geschikt voor ervaren bestuurders. Ze zijn het synoniem voor luxe op de weg. Hun bestuurderscabine is volledig geïntegreerd in het woongedeelte. Ideaal voor een lange reis.

Camperverhuur Paderborn