Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Amsterdam te boeken?

Als u op zoek bent naar volledige onafhankelijkheid terwijl u door Nederland reist, is het verstandig om een camper te huren. De makkelijkste manier om er een te huren is door naar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam te gaan. De maand die wordt gekenmerkt door de grootste vraag naar camperhuur in Amsterdam is juli. De gemiddelde dagprijs voor het huren van een camper is 161,72 euro en de gemiddelde reisperiode is vijftien dagen. Om de beste deal te krijgen, kunt u het beste vroegtijdig actie ondernemen en proberen een auto al drie maanden van tevoren te huren. Op dat moment is de concurrentie onder reizigers vrij laag en heeft u de beste kans om de perfecte combinatie van voertuiguitrusting, beschikbaarheid en prijs te krijgen.
Twijfelt u nog over de camper die u voor uw reis gaat kiezen? Geen zorgen, de klantenservice van CamperDays zit vol met experts die al uw vragen zullen beantwoorden en u nuttige tips zullen geven die u onderweg kunt gebruiken. CamperDays biedt u veel flexibiliteit, aangezien alle reserveringswijzigingen gratis zijn. We bieden bovendien een redelijk annuleringsbeleid.
Een camper huren lijkt in eerste instantie uitdagend en duur. Maar uw eigen caravan biedt u tal van voordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden van vliegtickets tegen betaalbare prijzen of geschikte accommodaties. Bovendien bespaart u veel tijd en moeite doordat u in uw camper kunt koken. Een camper is het toppunt van onafhankelijkheid. Het feit dat u uw plannen kunt wijzigen wanneer u maar wilt, is een toegevoegde waarde. Onderweg kunt u ook direct na het wakker worden genieten van natuurlijke landschappen en prachtige uitzichten.

Camperaanbiedingen in Amsterdam

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Amsterdam

Is een internationaal rijbewijs vereist bij het huren van een camper in Amsterdam?

Een internationaal rijbewijs is niet nodig. U heeft alleen een rijbewijs nodig dat in de EU is afgegeven.

Is er een creditcard nodig om een camper te huren in Amsterdam?

Ja, een creditcard van de hoofdbestuurder is nodig om de borg te kunnen betalen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel camperverhuurbedrijven laten huisdieren toe in hun voertuigen. Het is echter het beste om vooraf de huurvoorwaarden te controleren.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Nederland reis?

Als u van plan bent de grens over te steken, moet u altijd vooraf uw plannen aan het verhuurbedrijf doorgeven.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Nederland?

Nee, kampeer nooit in het wild. Dit is in Nederland strikt verboden.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Amsterdam?

Chauffeurs moeten 23 jaar zijn om een auto te huren in de Nederlandse hoofdstad.

Kan ik met een baby een camper huren in Amsterdam?

Bedrijven in Amsterdam hebben niets tegen reizen met een baby in hun auto.

Welke verhuurbedrijven zijn er in Amsterdam?

McRent is het populairste camperverhuurbedrijf in de Nederlandse hoofdstad.

McRent

Reizigers die op zoek zijn naar perfect uitgeruste kwaliteitsvoertuigen zullen blij zijn met wat McRent te bieden heeft. In hun gevarieerde vloot vindt u onder meer camperwagens, alkoof campers, semi-geïntegreerde voertuigen en volledig geïntegreerde campers. Hun basispakket zit vol met handige functies, waaronder een beveiligingspakket en keukenapparatuur. U zult ook genieten van de extra chauffeur-optie, buitenreiniging en een standaard verzekering.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Amsterdam:
Splijtbakweg 24
1333 Almere-Buiten
Om vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar het depot van McRent in Amsterdam te komen, kunt u het openbaar vervoer nemen. We raden u echter aan een taxi te overwegen, omdat dit de veiligste en handigste manier is om er te komen. Houd er rekening mee dat u de taxi's altijd aanhoudt bij de officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven. Het is ook raadzaam om voertuigen zonder vergunning te vermijden voor uw eigen veiligheid.

Campers huren Amsterdam

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn de ‘go-to-voertuigen’ voor lange vakanties op de weg. Het ruime interieur is uitgerust met een scala aan handige voorzieningen waarmee u tijdens uw reis volledig onafhankelijk kunt blijven. Ondanks hun aanzienlijke omvang zijn semi-geïntegreerde campers nog steeds behoorlijk onderhoudsarm en worden gekenmerkt door laag brandstofverbruik. Hun naam komt van het feit dat ze de leefruimte gedeeltelijk hebben geïntegreerd in de bestuurderscabine. Deze integratie gebeurt via een set draaibare bestuurdersstoelen. De stoelen kunnen 's avonds als extra zitruimte worden gebruikt. Het comfort van de grote bestuurderscabine is ideaal voor lange uren onderweg. Semi-geïntegreerde campers zijn geschikt voor tot vier reizigers.

Hoe werkt CamperDays?

Dankzij ons transparante boekingssysteem is CamperDays een van de populairste websites voor het boeken van campers in de EU. Het verzamelt alle meest interessante deals op één plek en presenteert ze binnen enkele seconden aan de gebruiker. Het enige dat u hoeft te doen, is uw reisdatum selecteren. De rest wordt snel gedaan door onze zoekmachine.
Na het selecteren van de datums ziet u een lijst met resultaten met de foto's van campers en hun specificatie. CamperDays heeft ook een lijst met speciale filters opgesteld die u zullen helpen de zoekopdracht te verfijnen. Uitrusting, beschikbaarheid en voertuigtype zijn slechts enkele van de beschikbare opties. U kunt de campers ook doorzoeken op het verhuurbedrijf dat u het meest interesseert. De prijsschuifregelaar helpt u de prijs aan uw behoeften aan te passen. We beloven ook geen verborgen toeslagen bij het ophalen.
Camper zoeken
1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

Aanbiedingen ontvangen
2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

Boek en vertrek!
3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Amsterdam

Ons CamperDays expertteam helpt bij het plannen van uw reis.

Uw team van camperexpertsCamperDays.nl
+49-221-56797-706

CamperDays ondersteunt u bij de planning van uw avontuur en helpt u bij het huren van de juiste camper. Wij bieden u een uitgebreide prijsvergelijking van de gevestigde camperverhuurders wereldwijd en presenteren u de desbetreffende huurcriteria overzichtelijk en transparant. Op deze manier ontvangt u een volledig overzicht over alle door u te betalen kosten. Het risico van verborgen kosten is dus uitgesloten.

U wilt een camper huren, maar er zijn nog onduidelijkheden ontstaan? Bij alle vragen in verband met uw boeking kunt u ons ook telefonisch bereiken en onze reisexperts staan u bij met raad en daad. Door meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche zijn wij competente contactpersonen voor uw belangen. Wij verheugen ons op u!

Welke voordelen biedt CamperDays u?

  • Uitgebreide vergelijking van campers wereldwijd
  • Aanbiedingen van vele bekende camperverhuurders
  • Geen verborgen kosten en volledige kostenbeheersing
  • Gratis advies van onze reisexperts