Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Essen: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het huren van een camper is een complex proces waarbij prijzen worden berekend en vooruit wordt gepland. Bij CamperDays willen we het proces vereenvoudigen en u een perfect reserveringssysteem bieden. Het enige wat u hoeft te doen om het zoeken te starten is het online formulier in te vullen met de geselecteerde reisdatums. Zodra u dit hebt ingevuld, krijgt u een gedetailleerde lijst van de campers met hun specificatie. U kunt alle voertuigen sorteren met behulp van een brede selectie aan specifieke filters, bijvoorbeeld sterrenclassificatie, afstand van de stad, en huurbedrijf. Vergeet niet dat u bij CamperDays geen verborgen toeslagen bij het ophalen hoeft te verwachten.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Essen te boeken?

Essen is een toegangspoort tot zowel Nordrhein-Westfalen als heel Duitsland. Het gunstige weer maakt de plek perfect om het hele jaar door campers te huren. De periode die gekenmerkt wordt door de grootste vraag ligt tussen juni en oktober. Hoe kunt u andere potentiële concurrenten voorblijven en de beste deal afsluiten? Nou, u kunt al bijna drie maanden van tevoren een camper proberen te huren. De gemiddelde dagprijs voor een voertuig in Essen is 117,69 euro, en de gemiddelde reistijd betreft 25 dagen. Dat is genoeg tijd om een spannende reisroute voor te bereiden! Het huren van een camper kan een ontmoedigende uitdaging lijken, vooral voor beginnende kampeerfans. Bij de klantenservice van CamperDays krijgt u antwoord op al uw vragen. Ons professionele team komt met een aantal oplossingen voor uw behoeften. Als u nog in de planningsfase bent, vergeet dan niet dat CamperDays altijd een eerlijk annuleringsbeleid garandeert. Bovendien kunt u er ook van genieten dat er geen extra kosten voor reserveringswijzigingen zullen zijn. Vrijheid, onafhankelijkheid en autonomie zijn kenmerkend voor campervakanties. Bovendien hoeft een dergelijke vakantie helemaal niet duur te zijn. U zult geen last hebben van kosten die verband houden met eetgelegenheden, accommodatiemogelijkheden of extra autohuur. Het is ook een ideaal vervoermiddel voor vrije geesten die meer tijd willen doorbrengen met hun naasten.

Camperaanbiedingen in Essen

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Essen

Is er een internationaal rijbewijs nodig in Essen?

In Essen is een in de EU afgegeven rijbewijs voldoende om een camper te huren.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Essen?

Ja, de creditcard van de hoofdbestuurder wordt altijd gebruikt om de borg te betalen.

Kan ik de grens oversteken als ik door Duitsland reis?

Grensoverschrijding is meestal toegestaan, maar vergeet niet het verhuurbedrijf te informeren over dergelijke plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste bedrijven staan huisdieren toe in hun campers.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Duitsland?

Nee, vermijd het, want wildkamperen is verboden in Duitsland.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Essen?

Sommige bedrijven eisen dat u 21 jaar bent en sommige verwachten dat u tenminste 23 jaar oud bent. Meer informatie vindt u in de huurvoorwaarden.

Kan ik een camper huren in Essen met een baby?

De meeste bedrijven in Essen hebben niets tegen peuters in hun voertuigen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Essen?

McRent is het populairste verhuurbedrijf van campers in Essen.

McRent

De diensten van McRent zijn voorzien van een aantal interessante voorzieningen waarvan u onderweg kunt genieten. Deze omvatten onbeperkte kilometers en een standaardverzekering.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Essen:
159 - 161 Kölner Strasse
45481 Mülheim

Rent Easy

Rent easy is de perfecte keuze voor zowel de beginnende als de ervaren kampeerder. De brede selectie zal zelfs de meest veeleisende reizigers tevredenstellen.

Volledig adres van het huurwagentje in Essen:
35-37 Kölner Strasse
45481 Mülheim
Om de depots vanaf Düsseldorf Airport (DUS) te bereiken, kunt u het beste een taxi nemen. Houd er rekening mee dat u de taxi's altijd bij de officiële taxistandplaatsen moet ophalen.

Campers huren Essen

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers hebben hun leefruimte gedeeltelijk geïntegreerd met de bestuurderscabine. Het interieur is ruim en comfortabel, ideaal voor gezinsvakanties.

Camperwagens

Camperwagens zijn de ‘go-to voertuigen’ voor twee reizigers. Hun wendbaarheid en compactheid zullen door minder ervaren chauffeurs worden gewaardeerd.

Volledig geïntegreerd

Reizigers die op zoek zijn naar luxe op de weg moeten zeker een volledig geïntegreerde kampeerder proberen. Zij bieden de grootste rijkdom aan voorzieningen.

Camperverhuur Essen