Camperverhuur in Roermond
Vanwaar?
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Roermond

Een camper huren in Roermond via CamperDays

Een camper huren in Roermond via CamperDays is zo gebeurd. Met een camper die je via ons huurt, ga je een onvergetelijke vakantie tegemoet. Rijden in een camper is comfortabel en geeft je een gevoel van vrijheid. Met je camper zie je meer van Roermond en zijn omgeving dan je zou doen wanneer je een hotel boekt en een huurauto reserveert als je een uitstapje hebt gepland.

CamperDays adviseert je om zo vroeg mogelijk in het jaar te boeken. Dan weet je zeker dat je de meeste keuze hebt tussen de diverse modellen campers die je via onze site kunt boeken. Een ander voordeel is de mogelijkheid om te profiteren van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Als je een hotelvakantie hebt geboekt, is het vaak niet mogelijk om ter plekke te kiezen voor een andere bestemming, bijvoorbeeld omdat het weer tegenvalt. In een camper neem je gewoon plaats achter het stuur en zoek je de zon op. Camperverhuur in Roermond via CamperDays geeft je vrijheid én zekerheid. Mochten je vakantieplannen plotseling veranderen, dan hanteren we heldere en eerlijke annuleringsvoorwaarden. Wil je graag je vakantie omboeken, dan rekent CamperDays hier geen extra kosten voor.

Veelgestelde vragen over camperverhuur in Roermond

 • Via CamperDays huur je een camper bij een van de verhuurbedrijven waarmee we zaken doen. Dit verhuurbedrijf heeft het recht om een borg te reserveren. Daarvoor hebben ze je creditcard nodig. De creditcard die ze voor borgstelling gebruiken, moet op naam staan van de hoofdbestuurder.

 • Als je in de buurt van Roermond de grens over wilt gaan, ga je ofwel richting Duitsland, ofwel richting België. Beide landen liggen net zoals Nederland in de EU. In principe is het geen enkel punt om een ritje in een van deze landen te maken. Het kan zijn dat je verhuurbedrijf dit niet wil. Dit staat dan duidelijk vermeld in de huurvoorwaarden.

 • Veel verhuurbedrijven staan het toe om een huisdier mee te nemen als je met een camper op vakantie gaat. Je kunt het beste de huurvoorwaarden raadplegen.

 • Het kan gebeuren dat je met je camper op bepaalde wegen in de buurt van Roermond niet mag rijden. Dit is het geval wanneer de wegen ongeschikt en zelfs gevaarlijk zijn. Over het algemeen is de bewegwijzering in Nederland hier helder over. In je huurvoorwaarden kun je nadere informatie hierover terugvinden.

 • Nee, wildkamperen is in Nederland niet toegestaan. Je zult een camping of een speciale camperplek op een parkeerplaats moeten opzoeken.

 • Als je in Nederland een camper wilt huren, moet je een minimale leeftijd van 23 jaar hebben. Het kan zijn dat je verhuurbedrijf nadere eisen stelt of een hogere borg vraagt als de hoofdbestuurder jong is.

 • Je kunt je baby met een gerust hart meenemen op je campervakantie. Het is verstandig om van tevoren aan te geven dat je een baby aan boord hebt. Het verhuurbedrijf waarmee CamperDays zaken doet, kan je een veilig babystoeltje als extra optie leveren.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie