Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Stap in en vier succes - met het Partner Programma van CamperDays

Sinds 2013 helpt het prijsvergelijkingsportaal CamperDays individualisten bij het vinden van de perfecte huurcamper voor hun persoonlijke avontuur. Dankzij veel verschillende aanbieders en een uitstekende klantenservice, blijft geen wens onvervuld.

Ondertussen heeft CamperDays.nl in 24 landen, op vier continenten meer dan 20.000 direct te boeken campers. CamperDays is gespecialiseerd in lage, dagelijks bijgewerkte prijzen en staat voor transparante vergelijkbaarheid van alle aanbiedingen. Net als bij een touroperator zijn de verzekering en alle toeslagen al in het reispakket inbegrepen. De gratis service omvat ook gedetailleerd telefonisch advies van onze ervaren reisexperts.

Voordelen voor onze affiliate partners

  • 3% commissie per verkoop (Ø 64 Euro)

  • 8 Euro commissie per lead

  • Bijzondere voorwaarden mogelijk

  • Divers reclamemateriaal

Hoe kun je geld verdienen aan het affiliate programma?

Als publisher, verdient u 3% per geldige boeking met het CamperDays affiliate programma. Door de hoge boekingswaarden profiteert u van een gemiddelde commissie van 64 euro.

Voor elke unieke en onderscheidende lead ontvangt u een commissie van 8 euro. Een unieke lead is een specifieke boekingsaanvraag voor een camper gemaakt via CamperDays.nl. Vrijblijvende reserveringsaanvragen worden niet vergoed.

CamperDays werkt voortdurend aan de optimalisatie van haar producten, zodat binnenkort alle voertuigen direct beschikbaar zijn.

Meld je nu aan voor het CamperDays affiliate programma!
Uw CamperDays Affiliate Team

Registreren op Tradedoubler

Loggen op Tradedoubler

Meer dan 300 stations wereldwijd

Kies een van de meest populaire bestemmingen: