Camperverhuur in Kreta

Vanwaar?

Boek je camper snel en eenvoudig bij CamperDays

Heb je zin om een vakantie in een offroad-4x4-camper door te brengen? Of wil je een volledig uitgeruste camper waar je met het hele gezin gezellig in kunt slapen en eten? Kies bij CamperDays je favoriete bestemming op Kreta en boek een vakantie naar dit mooie stukje Griekenland. Kies uit de beschikbare campers het model dat je het meeste aanspreekt en vul de gegevens in die nodig zijn om de boeking af te ronden. Als je dit gedaan hebt, krijg je de bevestiging dat de camper voor jou gereserveerd is, waarbij ook een overzicht gegeven wordt van de aanvullende opties waar je voor gekozen hebt. Zoals bijvoorbeeld het meenemen van je huisdier of het feit dat je een kinderstoel hebt gereserveerd.

 • 1. Zoek een camper
  1. Zoek een camper

  Voer je gewenste data en locatie in om je zoektocht te beginnen.

 • 2. Bekijk de aanbiedingen
  2. Bekijk de aanbiedingen

  Vraag of boek de camper die je wilt huren voor een geweldige prijs.

 • 3. Boek en vertrek
  3. Boek en vertrek

  Rond je boeking af en jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen!

Huur nu je camper op Kreta en profiteer van het voordeel van tijdig boeken bij CamperDays

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en daardoor is het natuurlijk ook een populaire vakantiebestemming. Je kunt er namelijk niet alleen genieten van een heerlijke strandvakantie. Ook als je houdt van een actieve vakantie dan is er op Kreta genoeg te zien en te beleven. Met de camperhuur op Kreta kun je op een ontspannen manier dit eiland bewonderen. Je bezoekt de mooie havenstadjes en in de pittoreske dorpjes drink je op je gemak een kopje koffie. Of je ontdekt de culturele geschiedenis als je de opgravingen in Chania gaat bekijken.

Om er zeker van te zijn dat je bij CamperDays de camper op Kreta kunt huren die helemaal past bij jouw reisplannen, boek je natuurlijk op tijd. Zo profiteer je niet alleen van een gunstige prijs, je hebt ook nog voldoende keuze uit de vertrek- en aankomstdatum en natuurlijk ook uit de soort camper waar je Kreta mee wilt ontdekken. Mocht je voor vertrek je plannen wijzigen, dan kun je dit kosteloos via CamperDays doen. Onze medewerkers helpen je graag om een alternatief voor je te zoeken als je dat wilt. De voorwaarden die bij de gehuurde camper horen, staan bovendien overzichtelijk op de site vermeld. Zo weet je precies waar je rekening mee moet houden bij een annulering.

Veel gestelde vragen over camperverhuur via CamperDays

 • De camperverhuur naar Kreta kan alleen plaatsvinden als je een creditcard hebt. Je betaalt via de creditcard namelijk de borg van de gehuurde camper.

 • In principe kun je met de camper die je huurt op Kreta binnen Europese grenzen reizen. Maar aangezien Kreta een eiland is, is het niet erg waarschijnlijk dat je nog ergens anders naartoe reist met de camper. Tenzij je een paar dagen met de boot naar het vasteland van Griekenland gaat. Vraag dit vooraf wel aan, zodat je zeker weet dat je hiervoor toestemming hebt.

 • Het is over het algemeen mogelijk om een huisdier mee te nemen. Geef dit bij de boeking van de camperverhuur op Kreta wel altijd duidelijk aan. Het kan per camper verschillen of deze wel of niet geschikt is om huisdieren mee te nemen.

 • Het rijden op niet geasfalteerde wegen, waaronder dus ook grindwegen, is niet toegestaan bij de camperhuur op Kreta. Voor de offroadcamper kunnen de regels iets afwijken. Kijk dit vooraf goed na.

 • Het is op Kreta niet toegestaan om wild te kamperen. Je kunt met de camper die je huurt overnachten op campings of op parkeerplaatsen die speciaal bedoeld zijn voor campers.

 • Hou er bij het camper huren op Kreta rekening mee dat de minimum leeftijd 21 jaar is, maar dat er ook sprake kan zijn van een minimumleeftijd van 23 jaar. Daarnaast kunnen er aanvullende voorwaarden worden gesteld aan het aantal jaar dat je in het bezit bent van je rijbewijs.

 • Je kunt je baby in de camper die je op Kreta huurt inderdaad meenemen. Ook hiervoor geldt dat je dit bij de boeking op moet geven, zodat het kinderzitje ook werkelijk voor jouw vakantie gereserveerd zal worden.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie