Camperverhuur in Estland
Vanwaar?
Filter
Kaart
4 aanbiedingen voor uw vakantie in Tallinn
Urban Plus

McRent4.5/56 km van Tallinn

Urban Plus +8
Beschikbaar
2 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
1 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.582,00 / € 113,00 per nacht
Family Standard

McRent4.5/56 km van Tallinn

Family Standard +10
Beschikbaar
4 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.745,00 / € 124,64 per nacht
TC Family 5 Berth

Touring Cars4/510 km van Tallinn

TC Family 5 Berth +5
Beschikbaar
Gratis annuleerbaar
5 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
4 Bedden
Airco
Douche/WC
Hond toegestaan
€ 1.817,00 / € 129,79 per nacht
Family Luxury

McRent4.5/56 km van Tallinn

Family Luxury +8
Beschikbaar
3 Volw../2 kinderen
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 1.908,00 / € 136,29 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Estland

Camperhuur in Estland bij CamperDays - duidelijk en snel

Camperhuur in Estland is bij CamperDays zo geregeld. Op onze website begin je met het aangeven van je vakantieperiode en vertel je waar je precies aankomt. Daarna zie je het aanbod aan campers dat in die periode beschikbaar is. Je maakt een keuze voor een bepaalde leverancier en een type camper. Tegelijkertijd beslis je welke extra opties je nodig hebt om van je vakantie echt een succes te maken. Is dit gebeurd, dan kun je de boeking afmaken, maar je mag er ook voor kiezen om eerst een vrijblijvende offerte te ontvangen. Natuurlijk is het mogelijk dat niet alles even duidelijk is en dat je nog vragen hebt. Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice van CamperDays. Tezamen zorgen we dat je kampeervakantie in Estland aan al je wensen zal voldoen.

 • 1. Zoek een camper
  1. Zoek een camper

  Voer je gewenste data en locatie in om je zoektocht te beginnen.

 • 2. Bekijk de aanbiedingen
  2. Bekijk de aanbiedingen

  Vraag of boek de camper die je wilt huren voor een geweldige prijs.

 • 3. Boek en vertrek
  3. Boek en vertrek

  Rond je boeking af en jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen!

Een camper huren in Estland

De Baltische staat Estland begint aan de weg te timmeren als toeristische bestemming. De hoofdstad Talinn is gezellig en erg mooi en de natuur kan adembenemend zijn. Van de waterval van Valaste, de prachtige natuur in het nationale park Soomaa tot de mooie stranden aan de Oostzee, Estland gaat je beslist verrassen. Een camper huren in Estland is de beste manier om op eigen houtje dit relatief onbekende land te verkennen. In een camper bepaal je elke dag wat je gaat doen en bespaar je bovendien op de kosten van hotelverblijf en het huren van een auto. Je kunt het beste bij ons zo vroeg mogelijk je camper huren. Dan heb je de meeste keuze en kun je vaak profiteren van een scherpe vroegboekkorting. Estland is voor campers een zeer vriendelijk land, waar zelfs vrij kamperen in veel gevallen wordt toegestaan. Mochten je vakantieplannen wijzigen, dan boekt CamperDays je kampeervakantie in Estland zonder kosten om. Misschien kom je erachter dat je helemaal niet op vakantie kunt en moet je onverhoopt annuleren. CamperDays hanteert dan klantvriendelijke annuleringsvoorwaarden.

Veelgestelde vragen over camperverhuur in Estland

 • Ja, een creditcard is onontbeerlijk. Je huurt via CamperDays een camper bij een verhuurder in Estland die het recht heeft om een borg van je rekening af te schrijven. Daarvoor heeft hij je creditcard nodig. De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • In principe is het geen probleem om met je gehuurde camper andere EU-landen te bezoeken. Denk hierbij aan Litouwen, Letland of Polen. Toch is het verstandig om te overleggen met de camperverhuurder bij wie je via ons een camper hebt gehuurd. Doe dit zeker als je ook Rusland wilt bezoeken.

 • Het is mogelijk om je trouwe viervoeter mee te nemen op kampeervakantie. Echter, de camperverhuurders bij wie je via ons je camper reserveert, willen hier wel uitdrukkelijk toestemming voor gegeven hebben. Je kunt te maken krijgen met extra kosten voor reiniging.

 • Je kunt met je camper niet op alle wegen in Estland rijden. Sommige wegen zijn minder geschikt of zelfs gevaarlijk. Je kunt het beste in de huurvoorwaarden kijken. Vaak staat het daar duidelijk in aangegeven.

 • Behalve in steden, dorpen, nationale parken en gebieden die onder natuurbescherming staan, mag je in Estland 's nachts op veel plekken vrij kamperen. Wil je kamperen in privégebied, dan is toestemming van de eigenaar nodig.

 • Een minimumleeftijd van 21 jaar wordt bij de meeste van onze camperverhuurders in Estland gehanteerd. Je kunt het nalezen in de huurvoorwaarden.

 • In Estland is het mogelijk om je baby mee te nemen op campervakantie. Je kind moet te allen tijde veilig vervoerd kunnen worden in een zitje dat aan de wettelijke voorschriften voldoet.

Camperhuur in Estland via CamperDays bij servicegerichte bedrijven

Als je in Estland wilt genieten van een onvergetelijke campervakantie, reserveer je je camper online bij CamperDays. Wij werken samen met een aantal verhuurbedrijven die voldoen aan onze eisen ten aanzien van service en kwaliteit. Voor Estland geven we je hier twee verhuurbedrijven die beide een vestiging in de hoofdstad Talinn hebben, namelijk McRent en Touring Cars.

McRent

Onze verhuurder McRent is een van de grootste camperverhuurbedrijven die actief zijn in Europa. In Estland vind je hun vestiging aan de Läike tee 16. Deze vestiging is dicht in de buurt van de luchthaven. Je kunt er komen met buslijn 2 of 121 en je busreis duurt 25 minuten. Met een taxi kun je er al binnen 10 minuten zijn. Als je een taxi neemt, kies dan alleen voor officiële taxi's die je op de taxistandplaatsen bij de luchthaven vindt. McRent heeft kleine campers, grotere luxecampers en ruime alkoofcampers. Je krijgt een onbeperkt aantal kilometers, goede pech- en ongevallenhulp en veel comfortabele extra's. Tegen meerprijs kun je veel aanvullende opties huren, zoals een uitgebreid pakket kookgerei en kampeermeubilair.

Touring Cars

Onze verhuurder Touring Cars is gevestigd aan de Mustamäe tee 5c. Deze vestiging is verder van de luchthaven verwijderd. Touring Cars biedt gratis transfer van de luchthaven naar de vestiging aan. Als je bij CamperDays je Touring Cars-camper boekt, is het verstandig om aan te geven dat je hier gebruik van wilt maken. Touring Cars heeft campers in verschillende afmetingen, geschikt voor twee personen tot alkoofcampers waar je gerust met zes personen in kunt reizen. Je hebt recht op onbeperkte kilometers en toegang tot snelle ongevallenhulp. Ook kun je kiezen uit veel comfortabele extra opties.

McRent Holding GmbH
Touring Cars

Campers huren Estland

Kleine campers
Kleine campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: 10 - 20 l / 100 kmVoor mensen die niet veel plaats nodig hebbenVoordelen: mobiel, compact, lage huurprijs
Luxe campers
Luxe campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 l / 100 kmVoor mensen die wat meer comfort willenVoordelen: ruim, zeer comfortabel, exclusieve uitrusting
Grote campers
Grote campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 - 35 l / 100 kmVoor ervaren bestuurdersVoordelen: comfortabel, ruim
4x4 campers
4x4 campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: ca. 16 l / 100 kmVoor mensen die graag het landschap verkennenVoordelen: krachtige motor, all-terrain
Truckcamper
Truckcamper
2 - 5 personenBrandstofverbruik: ca. 30 l / 100 kmVoor gevorderde bestuurdersVoordelen: all-terrain, comfortabel, mobiel, krachtige motor
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie