Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
 • Uw reisexpert Raphael Meese
 • 09:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Deze attracties heeft Finland te bieden

Finland, in het Noorden van Europa gelegen, enthousiasmeert zijn bezoekers vooral met een schilderachtig landschap, waarin ontelbare meren zijn ingebed. Ook de bruisende grote steden lokken jaarlijks duizenden vakantiegangers naar het Scandinavische land, die door de inwoners met open armen worden ontvangen. Hier is het de moeite waard om een camper te huren en naar hartelust door Finland te rijden. Zo heeft u de mogelijkheid om niet alleen naar de Finse sauna's te gaan, maar u kunt ook door het hele land rijden!

Wie in Finland een camper wil huren, kan zijn reis in de hoofdstad Helsinki beginnen: tot de populairste bezienswaardigheden van deze stad behoord in ieder geval de vesting Suomenlinna. Deze bevindt zich op verscheidene eilanden voor Helsinki en werd al in de 18e eeuw gebouwd. Ook een wandeling aan de oever is de moeite waard, want de Finse hoofdstad is voor driekwart door water omgeven.

Heeft u Helsinki uitgebreid verkend, dan is ook een bezoek aan de stad Rovaniemi de moeite waard. Mocht u voor uw tocht door Finland een camper huren, kunt u heel flexibel kriskras door het land heen rijden, om tenslotte de in het Noorden gelegen stad te bezichtigen. Een wandeling over de brug Jätkänkynttilä is een absolute must. Geniet in het bijzonder 's avonds van het unieke uitzicht op een wonderschoon landschap. In deze stad bevindt zich overigens ook het Santa Claus Village, dat vooral voor gezinnen met kinderen tot het verplichte programma behoort.

Tip: De Finse sauna's!

Tot de populairste sauna's van Helsinki behoort onder andere Kotiharju. Hier kunt u doen zoals de Finnen en met volle teugen van het saunabaden genieten!

Camperaanbiedingen in Finland

Camper huren en Finland op vier wielen ontdekken

In een land met zo mooie landschappen en spannende steden is het in ieder geval de moeite waard om een camper te huren. Finland kan zo worden verkend op zijn mooiste routes. Wat vindt u bijvoorbeeld van een tour van Tampere naar Vaasa?

 • Tampere
 • Parkano
 • Jalasjärvi
 • Vaasa

Als u uw reis in Tampere bent begonnen, maak uw eerste stop in Parkano. Vooral in de zomer bieden de vele meren de optimale omgeving voor een ontspannen picknick met uw dierbaren. Na deze rustpauze reist u naar Jalasjärvi, waar „The Devil's Nest“ zeker bezocht moet worden: dit is een put die lang geleden is ontstaan vanwege erosie. Tot slot bereikt u de stad Vaasa. Het pretpark Wasalandia en het zwembad Tropiclandia trekken vooral gezinnen met kinderen aan.

Indien u een camper huurt om Finland naar believen te verkennen, is ook een tour van Turku naar Helsinki mogelijk.

 • Turku
 • Salo
 • Espoo
 • Helsinki

Op deze route rijdt u eerst van Turku naar Salo, waar u kunt deelnemen aan een spannende visreis – dit wordt georganiseerd door VMB Fishing. In Espoo kunnen kunstliefhebbers het Espoo Museum of Modern Art (EMMA) bezoeken, terwijl actieve vakantiegangers in de klimtuin Adventure Huippu waar voor hun geld krijgen. Wanneer u ten slotte Helsinki bereikt, moet u in ieder geval het openluchtmuseum Seurasaari beter leren kennen: hier kunt u gebouwen uit de 17e tot de 20e eeuw bewonderen.

Campers huren Finland

Bent u van plan om voor een reis door Finland een camper te huren, dan moet u zich van tevoren eigenlijk verdiepen in de verschillende typen wagens. De keuze van het geschikte voertuig hangt onder andere af van het aantal medereizigers en het gewenste comfort.
Voor maximaal drie reizigers is een kampeerbus ideaal. De compacte wagen is van de nodige uitrusting voorzien is vanwege zijn wendbaarheid uitstekend bestuurbaar. In het bijzonder stedentrips zullen zeker slagen met dit model.

Bij een aantal van vier of meer personen moet u echter een grote camper huren. U kunt op deze manier geheel ongedwongen door Finland reizen, want voor alle reizigers zijn er genoeg slaapplaatsen beschikbaar.

Hecht u bijzonder veel waarden aan comfort, dan is de luxe camper de juiste keuze. Dankzij een exclusieve uitrusting en veel ruimte kunt u ontspannen door Finland reizen.

Tip: Met de viervoeter reizen!

Wilt u voor uw reis door Finland een camper huren en uw hond meenemen? Let er bij het zoeken via ons portal op, of in de desbetreffende aanbiedingen het toegestaan is om dieren mee te nemen.

Camper huren makkelijk gemaakt: CamperDays

  Camper zoeken
  1Camper zoeken

  Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

  Aanbiedingen ontvangen
  2Aanbiedingen ontvangen

  Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

  Boek en vertrek!
  3Boek en vertrek!

  Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Finland