Camperverhuur in Brussel

Vanwaar?
Alle ophaallocaties in BelgiëMeer stations in de BeNeLux-landen

Boek op tijd je camper in Brussel en profiteer van de voordelen bij het boeken via CamperDays

Wil je Brussel goed leren kennen? Daar heb je de kans voor tijdens het camper huren in Brussel. Je hebt dan namelijk alle tijd en hoeft je bezoek niet te beperken tot een bezoek aan Manneken Pis op de Grote Markt. Brussel heeft nog zoveel meer te bieden. De Koninklijke Bibliotheek heeft niet alleen elk boek dat ooit in België is uitgegeven in zijn bezit. Het gebouw biedt ook nog eens een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de vijftiende verdieping. Hou je meer van muziek dan is het muziekinstrumentenmuseum een aanrader. En natuurlijk mag je het Atomium ook niet overslaan.

Hoewel Brussel maar op een paar uur rijden van Utrecht ligt, is het wel aan te raden om je camperhuur in Brussel tijdig te regelen. De hoofdstad van België is tenslotte erg geliefd onder toeristen. Bovendien heb je kans op lagere huurprijzen als je je vakantie via CamperDays op tijd boekt. En je profiteert van een aanbod van verschillende modellen campers bij de camperverhuur in Brussel. Wil je na de boeking nog iets veranderen aan je campervakantie dan is dat mogelijk zonder extra kosten. Kijk voor de exacte voorwaarden op de website of vraag het na bij een van onze medewerkers.

roadsurfer
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons 10:00 - 18:00 uur maandag - vrijdag telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Brussel en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Vlaanderen/Stekene
 • Vlaanderen/Averbode
  Camping De Vijvers
 • Vlaanderen/Lommel
  Recreatiepark Blauwe Meer
 • Wallonië/Hermeton-sur-Meuse
 • Wallonië/Esneux
 • Wallonië/Aywaille
Veel gestelde vragen over camperverhuur via CamperDays
 • Voor het huren van een camper in Brussel heb je inderdaad een creditcard nodig dit is verplicht. Je betaalt hiermee de borg van de camper die je via ons huurt. Deze creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

 • Het is geen enkel probleem om tijdens het camper huren in Brussel, de grens over te gaan. Zolang je binnen de Europese grenzen blijft, is dat gewoon toegestaan. Je dient voor vertrek wel aan te geven dat je plannen hebt om de grens over te gaan met de camper, zodat je zeker weet dat je toestemming hebt.

 • Het is mogelijk om je huisdier in de camper mee te nemen. Geef dit bij de boeking altijd aan. Bij sommige campers mag je huisdier niet zwaarder zijn dan dertig kilo. Er worden bovendien voor het meenemen van een huisdier extra kosten in rekening gebracht, soms ook door de te verwachten extra reinigingskosten.

 • Het is in ieder geval niet toegestaan om op wegen te rijden die niet geasfalteerd zijn. Vermijd daarbij wegen die de onderkant van de camper of de banden kunnen beschadigen. Uiteraard neem je geen wegen die via verkeersborden afgeraden worden voor campers.

 • Het is in België verboden om wild te kamperen. Zoek voor een overnachting tijdens de camperhuur in Brussel dus een camping in Brussel of in de directe omgeving.

 • De minimumleeftijd die bij camperverhuur in Brussel wordt gehanteerd, verschilt per camper. Je kunt een camper huren als je 18 jaar bent, maar je kunt ook een camper uitkiezen waarbij de minimum leeftijd 23 jaar is. Let hier dus goed op als je gaat boeken.

 • Voor jonge kinderen kun je een kinderzitje reserveren tijdens het boeken van je camper in Brussel. In de meeste campers is geen isofix-aansluiting. Je moet dus gebruik maken van de kinderzitjes die bij de camper geleverd worden. Zo weet je ook zeker dat het zitje veilig vastgezet kan worden.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie