Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Kaapstad: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

CamperDays is een van 's werelds bekendste camperverhuurplaatsen. Dankzij de kwaliteit van haar diensten heeft zij het vertrouwen van reizigers en gerenommeerde verhuurbedrijven verdiend. Wilt u een ongelooflijk camperavontuur beleven? We zijn hier om je droom te laten uitkomen! Om het door u gewenste voertuig te vinden en de door u gewenste uitrusting te selecteren, kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem: u hoeft alleen maar de reisdatums en het vertrekpunt in ons online- formulier in te vullen. Vergeet niet uw zoekopdracht te verfijnen met behulp van de filters en de prijsschuifregelaar.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het handig om vooraf een camper in Kaapstad te boeken?

Gelegen aan de voet van de Tafelberg in het uiterste zuidwesten van Afrika, maakt Kaapstad indruk met zijn zandstranden, historische musea en interessante monumenten. Met zijn schilderachtige wegen, waaronder de beroemde ‘Chapman's Peak Road’, trekt het zowel wegreizigers als camperliefhebbers die verlangen naar avontuur. Om zich vrij te kunnen verplaatsen en hun routes naar wens te kunnen plannen, huren veel toeristen een camper in Kaapstad. Zuid-Afrika is een geweldige plek om te reizen in alle seizoenen, echter, het is het beste om vroeg te boeken om te profiteren van een goedkoop voertuig in Kaapstad. Vroegtijdige boeking garandeert niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook een ruime beschikbaarheid van de voertuigen. Wat de periode van uw reis ook is, de algemene regel is als volgt: Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je uitkomt! Dankzij de camper kunt u besparen op zowel de accommodatie als het eten. U hoeft niet in hotels te slapen en in restaurants te eten om uw vakantie comfortabel door te kunnen brengen. Uw voertuig is uitgerust met alles wat u nodig heeft om te gaan liggen en uw maaltijden te bereiden. Als u moeite heeft met het vinden van een voertuig dat aan uw eisen voldoet, aarzel dan niet om contact op te nemen met de CamperDays-klantenservice. Wij nodigen u uit om uw vragen te stellen aan onze experts die u graag een antwoord geven en u gepersonaliseerde oplossingen aanreiken. Wij bieden u ook graag een aantal praktische functies aan, waaronder gratis boekingswijzigingen en eerlijke annuleringsvoorwaarden.

FAQ: Veelgestelde vragen voor camperverhuur in Kaapstad

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Kaapstad?

Ja, bij het huren van een camper in Kaapstad moet u naast uw Nederlandse rijbewijs ook een internationaal rijbewijs hebben.

Heb ik een creditcard nodig om een camper te huren in Kaapstad?

Ja, u heeft een geldige creditcard nodig om de borg te betalen.

Mag ik tijdens mijn reis naar Zuid-Afrika de grens over?

Er zijn veel beperkingen op het overschrijden van de Zuid-Afrikaanse grenzen. Voor meer informatie kunt u

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

de huurvoorwaarden raadplegen of contact opnemen met de CamperDays-klantenservice. De meeste verhuurbedrijven in Kaapstad accepteren geen huisdieren in hun voertuigen.

Zijn er wegen in Zuid-Afrika die ontoegankelijk zijn voor kampeerders?

Ja, er zijn wegen die niet toegankelijk zijn voor kampeerders. Bekijk uw huurovereenkomst voor meer informatie.

Is het mogelijk om in het wild te kamperen in Zuid-Afrika?

Het is ten strengste verboden om te wildkamperen in Zuid-Afrika.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Kaapstad?

Over het algemeen moeten chauffeurs minstens 25 jaar oud zijn om een camper te kunnen huren in Kaapstad.

Is het toegestaan om een camper te huren in Kaapstad met een baby?

Ja, de meerderheid van de verhuurbedrijven in Kaapstad staat u toe om te reizen in een camper met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Kaapstad?

Als u van plan bent om een camper te huren in Kaapstad, kunt u gebruik maken van de diensten van Britz en
Maui, de populairste verhuurbedrijven in de stad.

Britz

Britz is het verhuurbedrijf dat voldoet aan de behoeften van zowel meer als minder ervaren camperaars. Het biedt u voertuigen en diensten van hoge kwaliteit. Deze omvatten een basisverzekering, onbeperkte kilometers en kampeeruitrusting.
Volledig adres van het verhuurstation van de Britz in Kaapstad:
13 Michigan St
Internationale luchthaven van Kaapstad
7490 Kaapstad

Maui

Het bedrijf Maui staat bekend om zijn voordelige basispakket. Dit pakket omvat een breed scala aan voorzieningen, waaronder pechhulp, een volledige watertank en een gevulde gasfles. U kunt ook gebruik maken van de wegassistentie.
Volledig adres van Maui Rental Station in Kaapstad:
18 Michigan St
Internationale luchthaven van Kaapstad
7490 Kaapstad
De betreffende verhuurbedrijven bieden een pendeldienst aan vanaf de internationale luchthaven van Kaapstad (CPT). Om van deze service gebruik te kunnen maken, dient u het verhuurbedrijf vooraf op de hoogte te stellen. U kunt ook een taxi nemen naar het huurstation van uw keuze.

Campers huren Kaapstad

Camperwagens

Dankzij hun lage brandstofverbruik zijn omgebouwde camperwagens de meest economische voertuigen. Door hun kleine afmetingen zijn ze een goede keuze voor koppels.

Alkoof

Alkoofcampers worden gekenmerkt door hun slaapruimte boven de bestuurderscabine. Ze kunnen tot zeven personen huisvesten, daarom worden ze vaak door families met kinderen gehuurd.

Semi-geïntegreerd

De semi-geïntegreerde voertuigen hebben een ruim interieur, geschikt voor reizen met twee of vier personen. Hun belangrijkste kenmerk is de ruimte die gedeeltelijk is geïntegreerd in de bestuurderscabine.

Camperverhuur Kaapstad