Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Kroatië: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als het zoeken naar een perfect voertuig u slapeloze nachten bezorgt, is er niets eenvoudiger dan onze eenvoudige boekingstool uit te proberen. Ons onlinesysteem is gemaakt voor camperliefhebbers. U zult uw camper binnen enkele minuten vaststellen. Vul de datum van uw reis in en laat de rest over aan de zoekmachine.
Nadat de datums zijn ingevuld, krijgt u een lijst met beschikbare voertuigen te zien, samen met hun specificaties en foto's. U kunt ook de algemene voorwaarden van elk voertuig lezen. De lijst kan eenvoudig worden aangepast met de ruime keuze aan filters. Onder de populairste zijn er beschikbaarheid, type voertuig en het aantal personen dat een bepaalde camper kan herbergen. U kunt de prijsklasse ook verkleinen of vergroten met een speciale schuifregelaar. Bovendien zijn onze prijzen transparant en gemakkelijk te volgen - zonder verborgen toeslagen bij het ophalen.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Kroatië te boeken?

Kroatië biedt een perfecte omgeving voor lange campertochten met het gezin. Er zijn in het hele land tal van plaatsen waar u gemakkelijk een camper kunt huren. Hoewel het klimaat het land nagenoeg het hele jaar door geschikt maakt voor reizen, is de populairste periode voor camperhuur in mei en tussen juli en augustus. Omdat deze specifieke periode ook wordt gekenmerkt door de grootste vraag, is het het beste om vroegtijdig stappen te ondernemen en uw droomvoertuig al bijna vier maanden van tevoren vast te stellen. Op dat moment is de concurrentie onder reizigers vrij laag. U heeft dus de grootste kans om uw droomvoertuig tegen de meest betaalbare prijs te krijgen. De gemiddelde dagprijs voor camperhuur in Kroatië is 137,56 euro, terwijl de gemiddelde reistijd zeventien dagen is.
Als u nog steeds niet zeker bent over de exacte datum van uw vakantie of als u onze experts een paar vragen wilt stellen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Onze professionals kunnen al uw vragen over verhuurbedrijven, automerken en annuleringsvoorwaarden beantwoorden. Vergeet niet dat er bij CamperDays geen verborgen kosten zijn voor reserveringswijzigingen en dat u kunt genieten van een zeer transparant annuleringsbeleid.
Als u tijdens uw vakantie op zoek bent naar autonomie, is een camper uw ‘go-to-voertuig. U bent niet gebonden aan dienstregelingen en u hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van vliegtickets wanneer ze nog beschikbaar zijn tegen een betaalbare prijs. Onderweg kunt u uw plannen wijzigen wanneer u maar wilt, en u hoeft zich geen zorgen te maken over accommodatie, autoverhuur of restaurants. U zult ook meer tijd doorbrengen in de buurt van Moeder Natuur in de buitenlucht. Een camper is ook een belofte om wakker te worden met de mooiste uitzichten!

Camperaanbiedingen in Kroatië

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Kroatië

Is een internationaal rijbewijs vereist in Kroatië?

Als uw rijbewijs in de EU is afgegeven, hoeft u geen internationaal rijbewijs te hebben.

Is een creditcard vereist om een camper te huren in Kroatië?

Ja, u moet de borg betalen met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik grenzen overschrijden terwijl ik door Kroatië reis?

Ja, maar u moet het verhuurbedrijf op de hoogte stellen als u van plan bent de grens over te steken.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel bedrijven hebben niets tegen huisdieren in hun campers. Voor meer details, controleer de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Kroatië?

Kampeer nooit wild in Kroatië omdat het ten strengste verboden is.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Kroatië?

U moet 25 jaar zijn om een voertuig in Kroatië te huren.

Kan ik met een baby een camper in Kroatië huren?

De meeste verhuurbedrijven hanteren geen speciale beperkingen als het gaat om reizen met baby's.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Kroatië?

Kroatië is een schatkamer aan diverse camperverhuurders; echter de bekendste is McRent.

McRent

Het nummer één bedrijf voor camperverhuur in Kroatië is McRent. Er zijn een aantal gratis voorzieningen die het biedt in zijn basispakket. Deze omvatten: een standaardverzekering, een onbeperkt aantal kilometers en buitenreiniging. U profiteert ook van de optie voor een extra bestuurder. Het bedrijf is beschikbaar in Zagreb.
Veel camperverhuurders in Kroatië bieden luchthaventransfers aan. Het is echter het beste om vooraf contact op te nemen met het bedrijf. Als u zelf een van de vestigingen wilt bereiken, is het raadzaam om een taxi te nemen. Vergeet niet om de taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

Campers huren Kroatië

Camperwagen

Camperwagens worden gekenmerkt door hun compacte formaat. Deze zijn ideaal voor twee reizigers . Dankzij het feit dat ze zijn uitgerust met een aantal praktische voorzieningen, blijft u onafhankelijk tijdens uw vakantie. In vergelijking met andere veel grotere voertuigen bieden ze een laag brandstofverbruik en een geweldige wendbaarheid. Hun compactheid stelt reizigers ook in staat om in een mum van tijd een parkeerplaats te vinden. Ze zijn ideaal voor zowel het stedelijke landschap als voor het platteland.

Alkoof

Alkoof campers zijn behoorlijk karakteristiek dankzij een slaapruimte direct boven de bestuurderscabine. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal varianten tot zeven personen, dus ze zijn ideaal voor gezinnen met kinderen. Alkoof campers zijn meestal uitgerust met handige voorzieningen, zoals keukenapparatuur. Ze zijn geweldig voor meer ervaren chauffeurs. Alkoof campers zijn ook de gebruikelijke keuze bij het plannen van langere vakanties.

Camperverhuur Kroatië