Camperverhuur in Kroatië

Vanwaar?
Kaart
1 aanbiedingen voor uw vakantie in Zagreb
Family Standard

McRent4.5/511 km van Zagreb

Family Standard +10
Beschikbaar
4 Volw
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
Ongelimiteerde Kilometers
3 Bedden
Airco
Douche/WC
€ 2.342,00 / € 167,29 per nacht

Hoe werkt CamperDays?

Als het zoeken naar een perfect voertuig u slapeloze nachten bezorgt, is er niets eenvoudiger dan onze eenvoudige boekingstool uit te proberen. Ons onlinesysteem is gemaakt voor camperliefhebbers. U zult uw camper binnen enkele minuten vaststellen. Vul de datum van uw reis in en laat de rest over aan de zoekmachine.
Nadat de datums zijn ingevuld, krijgt u een lijst met beschikbare voertuigen te zien, samen met hun specificaties en foto's. U kunt ook de algemene voorwaarden van elk voertuig lezen. De lijst kan eenvoudig worden aangepast met de ruime keuze aan filters. Onder de populairste zijn er beschikbaarheid, type voertuig en het aantal personen dat een bepaalde camper kan herbergen. U kunt de prijsklasse ook verkleinen of vergroten met een speciale schuifregelaar. Bovendien zijn onze prijzen transparant en gemakkelijk te volgen - zonder verborgen toeslagen bij het ophalen.

 • 1. Zoek een camper
  1. Zoek een camper

  Voer je gewenste data en locatie in om je zoektocht te beginnen.

 • 2. Bekijk de aanbiedingen
  2. Bekijk de aanbiedingen

  Vraag of boek de camper die je wilt huren voor een geweldige prijs.

 • 3. Boek en vertrek
  3. Boek en vertrek

  Rond je boeking af en jouw onvergetelijke avontuur kan beginnen!

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Kroatië te boeken?

Kroatië biedt een perfecte omgeving voor lange campertochten met het gezin. Er zijn in het hele land tal van plaatsen waar u gemakkelijk een camper kunt huren. Hoewel het klimaat het land nagenoeg het hele jaar door geschikt maakt voor reizen, is de populairste periode voor camperhuur in mei en tussen juli en augustus. Omdat deze specifieke periode ook wordt gekenmerkt door de grootste vraag, is het het beste om vroegtijdig stappen te ondernemen en uw droomvoertuig al bijna vier maanden van tevoren vast te stellen. Op dat moment is de concurrentie onder reizigers vrij laag. U heeft dus de grootste kans om uw droomvoertuig tegen de meest betaalbare prijs te krijgen. De gemiddelde dagprijs voor camperhuur in Kroatië is 137,56 euro, terwijl de gemiddelde reistijd zeventien dagen is.
Als u nog steeds niet zeker bent over de exacte datum van uw vakantie of als u onze experts een paar vragen wilt stellen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van CamperDays. Onze professionals kunnen al uw vragen over verhuurbedrijven, automerken en annuleringsvoorwaarden beantwoorden. Vergeet niet dat er bij CamperDays geen verborgen kosten zijn voor reserveringswijzigingen en dat u kunt genieten van een zeer transparant annuleringsbeleid.
Als u tijdens uw vakantie op zoek bent naar autonomie, is een camper uw ‘go-to-voertuig. U bent niet gebonden aan dienstregelingen en u hoeft zich geen zorgen te maken over het boeken van vliegtickets wanneer ze nog beschikbaar zijn tegen een betaalbare prijs. Onderweg kunt u uw plannen wijzigen wanneer u maar wilt, en u hoeft zich geen zorgen te maken over accommodatie, autoverhuur of restaurants. U zult ook meer tijd doorbrengen in de buurt van Moeder Natuur in de buitenlucht. Een camper is ook een belofte om wakker te worden met de mooiste uitzichten!

FAQ - de meest gestelde vragen over camperhuur in Kroatië

 • Als uw rijbewijs in de EU is afgegeven, hoeft u geen internationaal rijbewijs te hebben.

 • Ja, u moet de borg betalen met de creditcard van de hoofdbestuurder.

 • Ja, maar u moet het verhuurbedrijf op de hoogte stellen als u van plan bent de grens over te steken.

 • Veel bedrijven hebben niets tegen huisdieren in hun campers. Voor meer details, controleer de huurvoorwaarden.

 • Kampeer nooit wild in Kroatië omdat het ten strengste verboden is.

 • U moet 25 jaar zijn om een voertuig in Kroatië te huren.

 • De meeste verhuurbedrijven hanteren geen speciale beperkingen als het gaat om reizen met baby's.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Kroatië?

Kroatië is een schatkamer aan diverse camperverhuurders; echter de bekendste is McRent.

McRent

Het nummer één bedrijf voor camperverhuur in Kroatië is McRent. Er zijn een aantal gratis voorzieningen die het biedt in zijn basispakket. Deze omvatten: een standaardverzekering, een onbeperkt aantal kilometers en buitenreiniging. U profiteert ook van de optie voor een extra bestuurder. Het bedrijf is beschikbaar in Zagreb.
Veel camperverhuurders in Kroatië bieden luchthaventransfers aan. Het is echter het beste om vooraf contact op te nemen met het bedrijf. Als u zelf een van de vestigingen wilt bereiken, is het raadzaam om een taxi te nemen. Vergeet niet om de taxi’s aan te houden bij officiële taxistandplaatsen in de buurt van de luchthaven.

McRent Holding GmbH

Campers huren Kroatië

Kleine campers
Kleine campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: 10 - 20 l / 100 kmVoor mensen die niet veel plaats nodig hebbenVoordelen: mobiel, compact, lage huurprijs
Luxe campers
Luxe campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 l / 100 kmVoor mensen die wat meer comfort willenVoordelen: ruim, zeer comfortabel, exclusieve uitrusting
Grote campers
Grote campers
3 - 7 personenBrandstofverbruik: ca. 25 - 35 l / 100 kmVoor ervaren bestuurdersVoordelen: comfortabel, ruim
4x4 campers
4x4 campers
2 - 4 personenBrandstofverbruik: ca. 16 l / 100 kmVoor mensen die graag het landschap verkennenVoordelen: krachtige motor, all-terrain
Truckcamper
Truckcamper
2 - 5 personenBrandstofverbruik: ca. 30 l / 100 kmVoor gevorderde bestuurdersVoordelen: all-terrain, comfortabel, mobiel, krachtige motor
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie