Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Griekenland: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Camperhuur in Griekenland, zo geregeld bij CamperDays

Kom naar CamperDays om een camper te huren in Griekenland. Op de site van CamperDays boek je heel eenvoudig de juiste camper door gebruik te maken van slimme selectiecriteria. Allereerst geef je aan in welke periode je een camper wil reserveren. Vervolgens zie je een overzicht van alle beschikbare campers in die periode. Je kunt ook een nadere selectie maken, bijvoorbeeld op het aantal personen dat je camper moet kunnen vervoeren. Heb je de camper die aan je wensen voldoet gevonden, reserveer dan tegelijk de extra opties die je nodig hebt en plaatst je boeking bij ons online. Je mag ook een vrijblijvende offerte aanvragen en contact zoeken met onze klantenservice, mochten er onduidelijkheden zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Een camper huren in Griekenland bij CamperDays

Griekenland is een land van veel gezichten. Naast hypermoderne steden, vind je ook veel pittoreske dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan. Sporen van de antieke Griekse beschaving, die aan de bakermat van de Europese beschaving staat, zijn nog overal terug te zien. Duizenden jaren indrukwekkende geschiedenis maken van Griekenland een belevenis en vanuit de vrijheid van je camper neem je alle bezienswaardigheden nog beter in je op. Dit doe je bovendien op de momenten dat het jou uitkomt. Je hoeft alleen met jezelf rekening te houden en kunt op stel en sprong je reisplannen wijzigen, zonder dat je hotels moet reserveren of auto's moet huren.

Het huren van een camper lijkt misschien prijzig, maar is het beslist niet. Zeker niet als je het vergelijkt met een hotelvakantie waarbij je ook een huurauto nodig hebt.

De natuur van de Griekse eilanden kent een grote variatie, van ruig en droog berglandschap tot baaien en stranden aan een azuurblauwe zee. De grote hoeveelheid eilanden maakt Griekenland écht uniek. Je camper mag aan boord van diverse veerdiensten, zodat je in het tijdsbestek van één vakantie de sfeer van diverse eilanden kunt proeven.

Wees verstandig en boek je campervakantie zo vroeg mogelijk bij CamperDays. Zo weet je zeker dat de camper van je keuze beschikbaar is. Bovendien profiteer je in veel gevallen van interessante vroegboekkortingen.

Veelgestelde vragen over camperhuur in Griekenland

Is een creditcard echt nodig als ik een camper in Griekenland wil huren?

Ja, een creditcard is beslist nodig. Het verhuurbedrijf waar je via CamperDays je camper hebt geboekt, gebruikt je creditcard om een borg te reserveren. De creditcard moet wel op naam staan van de hoofdbestuurder.

Mag ik met mijn camper ook de grens van Griekenland over?

Griekenland grenst aan vier landen, waarvan alleen Bulgarije onderdeel uitmaakt van de EU. De overige landen, Albanië, Noord-Macedonië en Turkije hebben voor EU-burgers geen visumplicht meer. Of je met je camper de grens over mag, hangt af van de voorwaarden van de camperverhuurder bij wie je via ons je camper hebt gereserveerd.

Mag mijn huisdier mee op vakantie in een camper in Griekenland?

Afhankelijk van de voorwaarden die per verhuurder kunnen verschillen, mag je huisdier met je mee op vakantie. Echter, is je huisdier jonger dan 15 weken, dan mag hij het land niet in. Wees verstandig en zorg dat alle vaccinaties up-to-date zijn en neem ook zeker je EU-dierenpaspoort mee. Vooral inenting tegen rabiës moet je kunnen aantonen.

Zijn er in Griekenland wegen waar ik met mijn camper niet mag rijden?

Niet alle wegen in Griekenland zijn geschikt om met een camper over te rijden. Sommige wegen vormen een te groot risico en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Op smalle en steile trajecten geven verkeerstekens aan dat je daar niet mag rijden. Raadpleeg ook de huurvoorwaarden van de camper die je via ons boekt.

Mag ik in Griekenland overal kamperen met mijn camper?

In Griekenland is wild kamperen niet toegestaan. Je bent aangewezen op speciale kampeerplekken of op reguliere campings. Waar je ook in Griekenland rijdt, je zult meer dan voldoende keuze in pleisterplaatsen hebben.

Is er een minimumleeftijd voor camperverhuur in Griekenland?

De minimumleeftijd om een camper te mogen besturen is 21 jaar. Dit geldt voor iedereen die achter het stuur plaatsneemt. Dus niet alleen voor de hoofdbestuurder die het huurcontract afsluit.

Is het mogelijk om een baby mee te nemen in mijn camper in Griekenland?

Als je een baby mee wilt nemen tijdens je campervakantie in Griekenland, dan is dat geen enkel probleem. Het is verstandig als je van tevoren een veilig babystoeltje als extra optie reserveert, wanneer je via CamperDays je camper boekt. Het verhuurbedrijf zorgt ervoor dat je camper inclusief babyzitje voor je klaar staat, als je aankomt.

Met welke aanbieders van camperverhuur in Griekenland doet CamperDays zaken?

Een camper huren in Griekenland is snel geregeld via CamperDays. Wij werken samen met aanbieders van camperverhuur die een hoog kwaliteits- en serviceniveau hebben. In Griekenland boek je via ons de comfortabele campers van Rolling Turtles. Rolling Turtles heeft vier vestigingen in Griekenland, alle dicht bij een luchthaven. Op Kreta vind je vestigingen bij Chania, waar je waarschijnlijk aankomt en bij de hoofdstad Heraklion. In het noorden van Griekenland kun je terecht in Thessaloniki. Dicht bij de luchthaven van Athene heeft Rolling Turtles ook een vestiging.

Rolling Turtles

Rolling Turtles is een Griekse aanbieder van campers. Luxe en service staan centraal in het aanbod. Bij het basispakket van Rolling Turtles krijg je onbeperkte kilometers, 24/7-pech- en ongevallenhulp en een outdoordouche die je in de hete zomermaanden zeker zult waarderen. Daarnaast heeft je camper airconditioning en is er voldoende kookgerei en serviesgoed aan boord. Via CamperDays boek je ook extra services als een campingtafel met stoelen, transfer van en naar de luchthaven, een fietsenrek en een snorkelset. Alles om je vakantie in Griekenland zo aangenaam mogelijk te maken.

Camperverhuur Griekenland