Camperverhuur in Griekenland

Vanwaar?

Een camper huren in Griekenland bij CamperDays

Griekenland is een land van veel gezichten. Naast hypermoderne steden, vind je ook veel pittoreske dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan. Sporen van de antieke Griekse beschaving, die aan de bakermat van de Europese beschaving staat, zijn nog overal terug te zien. Duizenden jaren indrukwekkende geschiedenis maken van Griekenland een belevenis en vanuit de vrijheid van je camper neem je alle bezienswaardigheden nog beter in je op. Dit doe je bovendien op de momenten dat het jou uitkomt. Je hoeft alleen met jezelf rekening te houden en kunt op stel en sprong je reisplannen wijzigen, zonder dat je hotels moet reserveren of auto's moet huren.

Het huren van een camper lijkt misschien prijzig, maar is het beslist niet. Zeker niet als je het vergelijkt met een hotelvakantie waarbij je ook een huurauto nodig hebt.

De natuur van de Griekse eilanden kent een grote variatie, van ruig en droog berglandschap tot baaien en stranden aan een azuurblauwe zee. De grote hoeveelheid eilanden maakt Griekenland écht uniek. Je camper mag aan boord van diverse veerdiensten, zodat je in het tijdsbestek van één vakantie de sfeer van diverse eilanden kunt proeven.

Wees verstandig en boek je campervakantie zo vroeg mogelijk bij CamperDays. Zo weet je zeker dat de camper van je keuze beschikbaar is. Bovendien profiteer je in veel gevallen van interessante vroegboekkortingen.

Rolling Turtles
Vragen over het huren van een camper?

Wil je vrijblijvend informeren naar je camper of heb je meer informatie nodig voordat je boekt? Wij staan voor je klaar! Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag (09:00 tot 18:00) telefonisch bereiken of op elk gewenst moment via ons .

De beste campings

Kampeerplaatsen in Griekenland en de omgeving

Jouw verblijf voor de eerste nacht

 • Peloponnesos/Leonidio
 • Centraal Griekenland /Agios Serafeim
 • Peloponnesos/Nauplion
 • Peloponnesos/Paralia Tyrou
 • Peloponnesos/Palaia Epidavros
 • Peloponnesos
  Iria Beach Camping
Veelgestelde vragen over camperhuur in Griekenland
 • Ja, een creditcard is beslist nodig. Het verhuurbedrijf waar je via CamperDays je camper hebt geboekt, gebruikt je creditcard om een borg te reserveren. De creditcard moet wel op naam staan van de hoofdbestuurder.

 • Griekenland grenst aan vier landen, waarvan alleen Bulgarije onderdeel uitmaakt van de EU. De overige landen, Albanië, Noord-Macedonië en Turkije hebben voor EU-burgers geen visumplicht meer. Of je met je camper de grens over mag, hangt af van de voorwaarden van de camperverhuurder bij wie je via ons je camper hebt gereserveerd.

 • Afhankelijk van de voorwaarden die per verhuurder kunnen verschillen, mag je huisdier met je mee op vakantie. Echter, is je huisdier jonger dan 15 weken, dan mag hij het land niet in. Wees verstandig en zorg dat alle vaccinaties up-to-date zijn en neem ook zeker je EU-dierenpaspoort mee. Vooral inenting tegen rabiës moet je kunnen aantonen.

 • Niet alle wegen in Griekenland zijn geschikt om met een camper over te rijden. Sommige wegen vormen een te groot risico en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Op smalle en steile trajecten geven verkeerstekens aan dat je daar niet mag rijden. Raadpleeg ook de huurvoorwaarden van de camper die je via ons boekt.

 • In Griekenland is wild kamperen niet toegestaan. Je bent aangewezen op speciale kampeerplekken of op reguliere campings. Waar je ook in Griekenland rijdt, je zult meer dan voldoende keuze in pleisterplaatsen hebben.

 • De minimumleeftijd om een camper te mogen besturen is 21 jaar. Dit geldt voor iedereen die achter het stuur plaatsneemt. Dus niet alleen voor de hoofdbestuurder die het huurcontract afsluit.

 • Als je een baby mee wilt nemen tijdens je campervakantie in Griekenland, dan is dat geen enkel probleem. Het is verstandig als je van tevoren een veilig babystoeltje als extra optie reserveert, wanneer je via CamperDays je camper boekt. Het verhuurbedrijf zorgt ervoor dat je camper inclusief babyzitje voor je klaar staat, als je aankomt.

Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie