Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Waarom is het de moeite waard om zo vroeg mogelijk een camper in Würzburg te boeken?

Een van de beste plaatsen om uw reis te beginnen en een camper te huren in Duitsland is de stad Würzburg. De meest populaire tijd waarin campers hier worden aangevraagd is de maand juni. Om de grootste beschikbaarheid en de beste prijzen van voertuigen te garanderen, is het raadzaam om een camper in Würzburg ten minste drie maanden van tevoren te boeken. De gemiddelde dagprijs voor een camper in Würzburg is 134,57 Euro. Reizigers die nog geen vaste reisroute hebben en weten dat hun reisdata in de toekomst kunnen veranderen, hoeven zich geen zorgen te maken. CamperDays heeft een uitstekende klantenservice die al uw zorgen oplost. Bovendien worden er geen kosten in rekening gebracht voor eventuele wijzigingen in uw reservering. Bij CamperDays kunt u ook rekenen op een rechtvaardig en transparant annuleringsbeleid. Campers zijn de ideale voertuigen voor alle vrije geesten. U kunt veel tijd doorbrengen in de natuur en de vrije keuze van attracties langs de route ervaren. Ook al lijkt het huren van een camper in eerste instantie een lastige opgave, dankzij CamperDays wordt uw inspanning tot een minimum beperkt. Toeristen die besluiten een camper te huren in Würzburg boeken deze voor gemiddeld zeventien dagen en kunnen dan volop genieten van hun reis.

Camperaanbiedingen in Würzburg

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Würzburg

Is er een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Würzburg?

In Würzburg is een in de EU afgegeven rijbewijs voldoende om een voertuig te huren.

Is er in Würzburg een creditcard nodig voor het huren van een camper?

Ja. De borg moet worden betaald met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik landsgrenzen overschrijden als ik in Duitsland reis?

Ja, u kunt landsgrenzen overschrijden, maar vergeet niet om de verhuurder van tevoren op de hoogte te stellen van dergelijke plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Veel bedrijven in Würzburg hebben geen bezwaar tegen huisdieren in hun voertuigen. Controleer echter altijd de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

Nee, wildkamperen is verboden in Duitsland, dus vermijd dit ten alle tijden.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Würzburg?

Sommige bedrijven eisen dat de chauffeur minstens 21 en ongeveer 23 jaar oud is. Voor meer informatie, zie de huurvoorwaarden.

Kan ik met een baby in een camper reizen?

De meerderheid van de verhuurbedrijven van campers staat reizen toe met baby's in hun voertuigen. Wanneer u echter een camper huurt, controleer dan of de door u gekozen camper de technische mogelijkheden van een kinderzitje heeft.

Welke verhuurbedrijven zijn er in Würzburg?

Rent Easy is het populairste verhuurbedrijf in Würzburg.

Rent Easy

Zowel meer als minder ervaren chauffeurs zullen tevreden zijn met de diensten van Rent Easy. Onder de vele nuttige voorzieningen zult u genieten van de optie voor een gratis extra bestuurder en de gratis buitenreiniging.
Volledig adres van het Rent Easy verhuurstation bij Würzburg:
Triesdorferstr. 30
91595 Burgoberbach
Om het huurstation te bereiken vanaf de luchthaven van Neurenberg (NUE) is een taxi het veiligste vervoermiddel. Vergeet niet om de taxi's altijd aan te houden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Würzburg

Alkoof

Alkoofcampers zijn het ideale voertuig voor gezinsvakanties. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies tot zeven personen. Ze zijn perfect geschikt voor grotere groepen mensen. Het interieurontwerp belooft een selectie van praktische voorzieningen, zoals keukengerei en serviesgoed.

Hoe werkt CamperDays?

Als u op zoek bent naar een eenvoudig reserveringssysteem dat u een uitgebreid overzicht geeft van de campermarkt, neem dan een kijkje bij de zoekmachine van CamperDays. Het enige wat u hier hoeft te doen om uw zoekopdracht te starten is uw reisdata in te voeren. Nadat u het online formulier met uw reisdatums heeft ingevuld, ontvangt u een gedetailleerde lijst met campers. U kunt de campers sorteren op huurbedrijf, uitrusting of het aantal personen dat erin geherbergd kan worden. U kunt ook specifieke soorten campers selecteren. De prijsaanduiding is altijd transparant en garandeert dat er geen verborgen kosten zullen zijn bij het ophalen.
Camper zoeken
1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

Aanbiedingen ontvangen
2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

Boek en vertrek!
3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Würzburg

Ons CamperDays expertteam helpt bij het plannen van uw reis.

Uw team van camperexpertsCamperDays.nl
+49-221-56797-706

CamperDays ondersteunt u bij de planning van uw avontuur en helpt u bij het huren van de juiste camper. Wij bieden u een uitgebreide prijsvergelijking van de gevestigde camperverhuurders wereldwijd en presenteren u de desbetreffende huurcriteria overzichtelijk en transparant. Op deze manier ontvangt u een volledig overzicht over alle door u te betalen kosten. Het risico van verborgen kosten is dus uitgesloten.

U wilt een camper huren, maar er zijn nog onduidelijkheden ontstaan? Bij alle vragen in verband met uw boeking kunt u ons ook telefonisch bereiken en onze reisexperts staan u bij met raad en daad. Door meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche zijn wij competente contactpersonen voor uw belangen. Wij verheugen ons op u!

Welke voordelen biedt CamperDays u?

  • Uitgebreide vergelijking van campers wereldwijd
  • Aanbiedingen van vele bekende camperverhuurders
  • Geen verborgen kosten en volledige kostenbeheersing
  • Gratis advies van onze reisexperts