Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Regensburg: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Als u op zoek bent naar een eenvoudige reserveringswebsite die u helpt bij het vergelijken van verschillende aanbiedingen uit verschillende landen, dan is CamperDays er om u te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is het online formulier in te vullen met de geselecteerde reisdatums! Zodra de datums zijn ingevuld, krijgt u een gedetailleerde lijst met beschikbare campers te zien. Er is een handige prijsbereikschuifregelaar en een divers spectrum van aangepaste filters die u helpen om uw zoekopdracht te verfijnen. Vergeet niet dat u met CamperDays geen verborgen kosten hoeft te verwachten bij het ophalen. De prijs die je ziet is ook echt de uiteindelijke prijs!

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om vroeg een camper in Regensburg te boeken?

Met uw eigen camper belooft u eindeloze mogelijkheden wat betreft het aantal bezienswaardigheden en hoogtepunten die u op uw ‘to-see-lijstje’ kunt vinden. Aangezien uw eigen voertuig de plaats is waar u slaapt, eet en reist, is het een perfecte optie om onderweg wat geld te besparen. U bent vrij van alle soorten schema's en u hoeft geen vliegtickets te boeken als ze nog betaalbaar zijn. Als u een camper in Regensburg wilt huren, moet u er rekening mee houden dat de meest populaire periode voor het huren van een camper in augustus is. Om uzelf een voorsprong te geven, kunt u het beste al drie maanden van tevoren een camper boeken. Zo heeft u toegang tot een zo breed mogelijk wagenpark tegen het meest betaalbare tarief. De gemiddelde dagprijs voor het huren van een camper in Regensburg is 136,09 euro, terwijl de gemiddelde reistijd twaalf dagen bedraagt. Als u nog steeds last heeft van lastige gedachten over het huren van campers, staat de CamperDays- klantenservice voor u klaar. Naast een duidelijk en eerlijk annuleringsbeleid, geniet u er ook van dat er geen kosten voor reserveringswijzigingen zijn. Zo krijgt u dus alle flexibiliteit.

Camperaanbiedingen in Regensburg

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Regensburg

Is er een internationaal rijbewijs nodig in Regensburg?

Een internationaal rijbewijs is niet nodig om een voertuig te huren, uw nationale rijbewijs is voldoende.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Regensburg?

U heeft de creditcard van de hoofdbestuurder nodig. Het is verplicht om de borg te betalen.

Mag ik de grens over als ik door Duitsland reis?

U hoeft de autoriteiten niet te informeren over uw plannen. Vergeet echter niet om het verhuurbedrijf altijd van tevoren te informeren.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Meestal hebben de meeste bedrijven niets tegen huisdieren in hun campers.

Is het mogelijk om wild te kamperen in Duitsland?

In Duitsland mag je niet wildkamperen, want dat is wettelijk niet toegestaan.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Regensburg?

Je moet minstens 21 jaar zijn. U kunt ook de huurvoorwaarden bekijken om meer te weten te komen.

Mag ik een camper huren in Regensburg met een baby?

U kunt gemakkelijk met peuters en kleuters in de camper reizen.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Regensburg?

In Regensburg is het populairste verhuurbedrijf van campers McRent.

McRent

McRent is de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar betrouwbare diensten. Het basispakket wordt geleverd met een breed spectrum aan interessante hoogtepunten. U kunt zelfs profiteren van de uitgebreide buiten schoonmaak.

Volledig adres van het McRent verhuurstation in Regensburg:
Am Kreuzhof 3
93055 Regensburg

McRent heeft geen luchthavenshuttle in zijn aanbod. De vestiging is echter wel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met een taxi. In het geval van de tweede optie moet u altijd de taxi's aanhouden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Regensburg

Alkoof

Alkoofvoertuigen zijn ideaal voor lange reizen door Duitsland. Ze zijn uitstekend geschikt voor grote groepen vrienden en families met kinderen. Hun ruime interieur zal zelfs de meest veeleisende toeristen tevredenstellen.

Camperwagen

Hun kleine omvang is een groot voordeel voor jonge en minder ervaren chauffeurs. Ze zijn perfect voor het stadslandschap omdat ze gemakkelijk te parkeren zijn en weinig ruimte innemen in de straat. Camperwagens zijn de ‘go-to voertuigen’ voor twee vakantiegangers.

Camperverhuur Regensburg