Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Karlsruhe: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het berekenen van prijzen en het vergelijken van de technische specificaties van campers wordt vaak vervelend. Wij van CamperDays zijn ons hiervan bewust. Daarom hebben we een zeer gebruiksvriendelijk boekingssysteem ontwikkeld dat u stap voor stap door het proces leidt. Nadat u het online formulier met uw reisgegevens heeft ingevuld, ontvangt u een lijst met beschikbare voertuigen. Aan uw linkerzijde staan een aantal handige filters waarmee u de zoekresultaten kunt sorteren. U bent verzekerd van volledige prijstransparantie en er zullen geen extra kosten bij het ophalen van uw camper zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om al vroeg een camper in Karlsruhe te boeken?

Duitsland is een van de meest populaire landen als het gaat om het huren van een camper. Het is bezaaid met interessante bezienswaardigheden die voor u gemakkelijk toegankelijk worden als u uiteindelijk ook voor deze manier van reizen kiest. Als u overweegt een camper te huren in Karlsruhe, moet u er rekening mee houden dat de periode met de hoogste vraag in deze stad tussen juli en augustus ligt. Reizigers die in Karlsruhe een voertuig willen huren, moeten gemiddeld 128,25 euro per dag betalen. De laagste prijzen zijn beschikbaar voor de vroegboekers onder ons die iets langer dan drie maanden van tevoren boeken. Vroegtijdige boeking geeft u niet alleen een voorsprong bij het plannen van uw reis, maar garandeert u ook het meest gevarieerde aanbod van eersteklas voertuigen. Als u nog steeds niet zeker weet welk type camper u moet kiezen voor uw reis, hoeft u zich geen zorgen te maken. De CamperDays-klantenservice-experts beantwoorden te allen tijde al uw vragen. Vergeet niet dat alle reserveringswijzigingen gratis zijn, zodat u kunt genieten van volledige flexibiliteit. CamperDays garandeert ook een eerlijke annulering van uw reservering. Is onafhankelijkheid en vrijheid tijdens uw vakantie het beste waar u op kunt hopen? Als dat zo is, dan is een camper de perfecte keuze voor het reizen in Duitsland. Hoewel het huren van een camper in eerste instantie misschien wat duur lijkt, bespaart u in werkelijkheid geld op accommodatie of vliegtickets. De gemiddelde reistijd bij het huren van een camper in Karlsruhe is achttien dagen.

Camperaanbiedingen in Karlsruhe

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Karlsruhe

Is een internationaal rijbewijs vereist in Karlsruhe?

Om in Karlsruhe een voertuig te kunnen huren, heeft u een in de EU afgegeven rijbewijs nodig.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Karlsruhe?

Ja, u moet de borg betalen met een creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik de grens over op mijn reizen door Duitsland?

Het overschrijden van nationale grenzen is meestal toegestaan. U moet echter altijd de verhuurder op de hoogte brengen van uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

De meeste verhuurbedrijven in Karlsruhe staan toe dat u een huisdier meeneemt in uw camper.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

Kampeer nooit in het wild, want dat is in Duitsland verboden.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Karlsruhe?

Afhankelijk van het bedrijf ligt de minimumleeftijd tussen 21 en 23 jaar. Het is altijd het beste om de huurvoorwaarden te controleren.

Kan ik in een camper reizen met een baby?

Er zijn geen beperkingen als het gaat om het reizen met kleine kinderen in de voertuigen. Uitzondering hierop is het verhuurbedrijf Apollo, dat alleen baby's ouder dan zes maanden in zijn voertuigen toelaat.

Welke verhuurbedrijven zijn er in Karlsruhe?

McRent is een camperverhuurbedrijf, dat in Karlsruhe het bekendst is.

McRent

McRent voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende toeristen. In het basispakket heeft u de garantie dat u een standaardverzekering en een optie voor een extra bestuurder heeft, wat vaak praktisch is voor langere reisavonturen.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Karlsruhe:
Daimlerstrasse 20 B
76316 Neumalsch
McRent biedt geen luchthavenvervoer aan vanaf de luchthaven Karlsruhe/Baden-Baden-Baden (FKB). De meest comfortabele manier om bij het depot te komen is per taxi. U moet altijd taxi's aanhouden bij de officiële taxistandplaatsen voor extra veiligheid.

Campers huren Karlsruhe

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers bieden u volledig comfort op de weg. Ze zijn ideaal voor een gezinsuitje of een vakantie met vrienden.

Camperwagen

Camperwagens behoren tot de meest economische soort onder de campers. Ze staan bekend om hun lage brandstofverbruik en perfecte wendbaarheid. Goed geschikt voor reizen van twee.

Camperverhuur Karlsruhe