Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camper huren in Erfurt: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.

Hoe werkt CamperDays?

Het vinden van de camper die comfort en een perfecte prijs-kwaliteitverhouding combineert is een hele opgave. Bij CamperDays nemen we u bij de hand en voorzien we u van een gebruiksvriendelijke zoekmachine die u helpt uw droomvoertuig in een handomdraai te vinden. Zodra u het online formulier met uw reisgegevens heeft ingevuld, ontvangt u een gedetailleerde lijst met beschikbare campers. Naast een breed scala aan filters waaronder beschikbaarheid, apparatuur en verhuurbedrijf, kan de prijs op elk moment worden aangepast met behulp van onze speciale prijs-filter.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om al zo vroeg mogelijk een camper in Erfurt te boeken?

Een campervakantie heeft vele voordelen. Daarom geven veel toeristen voor hun reis naar Duitsland de voorkeur aan dit vervoermiddel. Erfurt is een van de steden in Duitsland waar u een camper kunt huren. De populairste tijd om een camper te huren in Erfurt zijn de maanden april en oktober en de periode tussen juni en augustus. Aangezien deze maanden gekenmerkt worden door de grootste vraag, is het aan te raden om uw camper iets langer dan vijf maanden van tevoren te reserveren. Op deze manier kunt u gemakkelijk de concurrentie vermijden en heeft u de beste kans om de camper tegen de beste prijs te bemachtigen. De gemiddelde dagprijs voor het huren van een camper in Erfurt is 102,69 Euro, terwijl de gemiddelde reis zeventien dagen betreft. Als u niet zeker bent van uw reisdatums, vergeet dan niet dat u bij CamperDays profiteert van een rechtvaardig annuleringsbeleid en vrije omboeking. Bovendien beantwoorden onze experts graag al uw vragen en geven ze u professioneel advies over het reizen met een camper! Het hebben van een eigen camper is de beste optie voor reizigers die graag hun eigen tijd plannen en van hun vakantie genieten. Een ander voordeel van een camperreis is dat u zich onderweg geen zorgen hoeft te maken over hotelkamers, restaurants of lokale autoverhuur.

Camperaanbiedingen in Erfurt

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Erfurt

Is er een internationaal rijbewijs nodig voor het huren van een camper in Erfurt?

Een in de EU afgegeven rijbewijs is voldoende om in Erfurt een voertuig te huren.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Erfurt?

De creditcard van de hoofdbestuurder is verplicht om de borg te betalen.

Kan ik op mijn reizen door Duitsland ook de landsgrenzen oversteken?

Ja, je kunt grenzen overschrijden. Het is echter belangrijk om het verhuurbedrijf vooraf te informeren over uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Er zijn verschillende verhuurbedrijven in Erfurt, en de meeste van hen laten huisdieren toe in hun voertuigen. Controleer altijd de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

Wildkamperen is verboden in Duitsland, dus vermijd het.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Erfurt?

De minimumleeftijd is afhankelijk van het verhuurbedrijf. Deze informatie vindt u altijd terug in de huurvoorwaarden. De bestuurder moet ten minste 21 jaar oud zijn.

Kan ik met een baby in een camper reizen?

U kunt vrij reizen met een baby in een camper, en de meeste bedrijven hebben geen bezwaar tegen kleine kinderen in hun voertuigen. Controleer echter vooraf of het mogelijk is om een kinderzitje in uw gekozen campertype te installeren.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Erfurt?

McRent is het bekendste camperverhuurbedrijf in Erfurt.

McRent

McRent biedt een scala aan interessante voertuigtypen, waaronder paneelwagens en alkoofkampeerders. Het basispakket omvat standaardverzekering en onbeperkte kilometers.
Volledig adres van het McRent verhuurstation in Erfurt:
Friedrich-Glenck-Strasse 3a
99087 Erfurt
Om het filiaal te bereiken vanaf de luchthaven van Erfurt-Weimar (ERF) is een taxi het meest geschikte vervoermiddel. U moet altijd taxi’s aanhouden bij de officiële taxistandplaatsen.

Campers huren Erfurt

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers worden gekenmerkt door een woongedeelte dat gedeeltelijk is geïntegreerd in de bestuurderscabine. Ze zijn zowel geschikt voor lange reizen als voor korte vakanties.

Camperwagen

Camperwagens zijn de bekendste voertuigen voor paren. Ze worden gekenmerkt door een laag brandstofverbruik en zorgen dankzij hun compacte afmetingen voor het snel en eenvoudig parkeren.

Camperverhuur Erfurt