Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

EUR
CamperDays

Camperverhuur Dresden

Hoe werkt CamperDays?

Als de prijsberekening niet uw zorg is, laat het dan aan de specialisten over. De CamperDays zoekmachine is een perfecte online tool om aanbiedingen van over de hele wereld voor u te vergelijken. Vul het online formulier in met de geselecteerde reisdatums en zie hoe snel en eenvoudig het is! Nadat u de gegevens heeft ingevoerd, ontvangt u een lijst met beschikbare voertuigen met foto's en aanvullende informatie. Aan de linkerkant vindt u een lijst met filters die gebruikt kunnen worden om de zoekresultaten te sorteren. Een bijkomend voordeel van onze website is dat er voor u als CamperDays-klant geen extra kosten bij het ophalen van uw voertuig zullen zijn.

1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Waarom is het de moeite waard om al zo vroeg mogelijk een camper in Dresden te boeken?

Historische plaatsen, meesterwerken binnen de architectuur en schitterende stadsgezichten zijn het kenmerk van Duitsland en de Vrijstaat Saksen. Vakantiegangers die dromen van het verkennen van het land in een camper moeten hun reis vooral beginnen in de stad Dresden. Hier vindt u een goede selectie aan camperverhuurbedrijven. De periode met de grootste vraag in Dresden ligt tussen mei en juli en ook in september. De gemiddelde dagprijs voor het huren van een camper in Dresden is 125,51 Euro. Om van de beste aanbiedingen te kunnen profiteren, kunt u het beste iets langer dan vijf maanden van tevoren een voertuig reserveren. Vroegboekers kunnen gemakkelijk een stap voor blijven op potentiële concurrenten en krijgen een perfecte combinatie van voertuig, beschikbaarheid en prijs. Het huren van een camper lijkt op het eerste gezicht een uitdaging, maar dankzij de service van CamperDays blijkt het slechts kinderspel. Onze professionals staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij beloven eerlijke annuleringsvoorwaarden en de mogelijkheid om te allen tijde wijzigingen aan te brengen in uw boeking. Er zijn geen kosten voor wijzigingen in uw boeking. Campers zijn een manier van reizen die u in staat stelt om van uw onafhankelijkheid te genieten. Als u op zoek bent naar vrijheid van reizen, dan is een camper het juiste vervoersmiddel voor u. Ondanks het feit dat het huren van een camper in eerste instantie wellicht duur lijkt, hoeft u tijdens uw reis geen geld te investeren in hotels, autoverhuur of vliegtickets. De gemiddelde reistijd bij het huren van een camper in Dresden is 25 dagen.

Camperaanbiedingen in Dresden

FAQ - de meest gestelde vragen over camperverhuur in Dresden

Is er een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Dresden?

Een in de EU afgegeven nationaal rijbewijs is voldoende om in Dresden een voertuig te huren.

Is een creditcard nodig voor het huren van een camper in Dresden?

Ja, u moet de borg betalen met de creditcard van de hoofdbestuurder.

Kan ik nationale grenzen overschrijden als ik door Duitsland reis?

U bent vrij om nationale grenzen te overschrijden. U moet echter altijd de verhuurder op de hoogte brengen van uw plannen.

Mag ik een huisdier meenemen in de camper?

Bij de meeste verhuurbedrijven in Dresden kunt u een huisdier meenemen in uw camper. Controleer echter altijd de huurvoorwaarden.

Is het mogelijk om in Duitsland in het wild te kamperen?

Kampeer nooit in het wild, want dtt is in Duitsland ten strengste verboden.

Wat is de minimumleeftijd voor het huren van een camper in Dresden?

Verhuurbedrijven verwachten dat u tussen 21 en 23 jaar oud bent. Controleer hiervoor de huurvoorwaarden.

Kan ik in een camper reizen met een baby?

Er zijn geen beperkingen als het baby's in de voertuigen betreft en de meeste bedrijven hebben dus geen bezwaar tegen baby's in hun campers. Controleer echter vooraf of het model dat u kiest de installatie van een kinderzitje toelaat.

Welke verhuurbedrijven zijn er in Dresden?

McRent is het bekendste camperverhuurbedrijf in Dresden.

McRent

McRent is de populairste verhuurder in Dresden. In het basispakket bent u gegarandeerd van een standaardverzekering en een optie voor een bijkomende bestuurder.

Volledig adres van het McRent verhuurstation in de buurt van Dresden:
Longuyoner Street 13
01796 Pirna
McRent biedt geen luchthaventransfer aan vanaf de luchthaven van Dresden (DRS). De handigste manier om bij het verhuurstation te komen is met de taxi. U moet altijd taxi's bij de officiële taxistandplaatsen aanhouden voor extra veiligheidsgarantie.

Campers huren Dresden

Camperwagen

Als u Duitsland in tweeën wilt verkennen, is de camperwagen het juiste voertuig voor u. Het wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik en een zeer grote wendbaarheid.

Semi-geïntegreerd

Semi-geïntegreerde campers zijn ideaal voor gezinsvakanties. Hun omvang en ruime interieur bieden alles wat u zich kunt wensen op het gebied van reiscomfort.

Volledig geïntegreerd

Volledig geïntegreerde campers worden beschouwd als een van de meest luxueuze opties onder de campers. Door hun grootte zijn ze zeer geschikt voor ervaren chauffeurs.

Camper huren in Dresden: Ervaar wereldwijd een uniek vakantiegevoel

Huur via CamperDays de camper die bij je past en beleef in Nederland, Europa of wereldwijd onvergetelijke vakanties. Wij ondersteunen je graag met onze jarenlange ervaring bij het vinden van de perfecte camper voor jouw droomvakantie.