Camperverhuur in Bastia
Vanwaar?
Filter
Kaart
4 aanbiedingen voor uw vakantie in Bastia
Adventure Combi Van

Avis Car-Away4/598 km van Bastia

Adventure Combi Van +7
Op aanvraag
Gratis annuleerbaar
2 Volw../2 kinderen
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
150 Kilometers Per dag incl.
2 Bedden
Airco
Hond toegestaan
€ 2.054,00 / € 146,71 per nacht
Adventure Camper Van 2 Berth

Avis Car-Away4/598 km van Bastia

Adventure Camper Van 2 Berth +8
Op aanvraag
Gratis annuleerbaar
2 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
150 Kilometers Per dag incl.
1 Bedden
Airco
Douche/WC
Hond toegestaan
€ 2.349,00 / € 167,79 per nacht
Adventure Camper Van 4 Berth

Avis Car-Away4/598 km van Bastia

Adventure Camper Van 4 Berth +4
Op aanvraag
Gratis annuleerbaar
2 Volw../2 kinderen
Diesel
Keuken
150 Kilometers Per dag incl.
2 Bedden
Airco
Douche/WC
Hond toegestaan
€ 2.440,00 / € 174,29 per nacht
Classic Class B 5 Berth

Avis Car-Away4/598 km van Bastia

Classic Class B 5 Berth +2
Op aanvraag
Gratis annuleerbaar
5 Volw..
Handgeschakeld
Diesel
Keuken
150 Kilometers Per dag incl.
3 Bedden
Airco
Douche/WC
Hond toegestaan
€ 2.869,00 / € 204,93 per nacht
Een unieke vakantiebelevenis

Een camper huren in Bastia

Profiteer van het voordeel en huur je camper in Bastia op tijd via CamperDays

Ontdek in Bastia de bijzondere sfeer van het Franse Corsica. Je vindt deze sfeer terug in de tropische tuinen rondom de indrukwekkende paleizen, op de markt met allerlei lokale lekkernijen en in de restaurants in de oude haven. Tijdens een bezoek aan het Musée de Bastia bewonder je niet alleen de schilderijen die daar tentoongesteld worden. Je kunt ook genieten van het prachtige gebouw waar het museum in gevestigd is, namelijk het Palais des Gouverneurs. En ga ook eens kijken bij de verschillende monumenten zoals het Oratoire de la confrérie Sainte-Croix en de zilveren maagd in de Sainte-Marie Kathedraal. Met de camperhuur in Bastia heb je bovendien de vrijheid om in de omgeving rond te kijken. Breng dan ook een bezoek aan een van de vele wijngaarden rond Bastia of rijd naar Erbalunga. Dit is het oudste kustdorp in de omgeving.

Zon, zee en een rijke historie. Deze drie zaken zorgen hoe dan ook voor een fantastische vakantie. Veel mensen bezoeken jaarlijks deze geweldige omgeving. Boek daarom tijdig je vakantie via camperverhuur in Bastia om niet juist díé leuke camper te missen die jij graag had gewild. Je hebt bij CamperDays bij tijdige boeking nog grote keuze uit de verschillende campers en bovendien profiteer je van gunstige prijzen. Als je voor vertrek bijvoorbeeld je vertrekdatum aan wilt passen, is dat vaak mogelijk zonder extra kosten. Kijk voor de exacte voorwaarden op de site of vraag advies aan een van onze medewerkers.

Veel gestelde vragen over camperverhuur via CamperDays

 • De camperverhuur in Bastia kan alleen plaatsvinden als je een geldige creditcard hebt. Je betaalt met de creditcard namelijk de borg van de gehuurde camper.

 • Je kunt met de camper die je in Bastia huurt naar verschillende Europese landen reizen. Nu is Corsica een eiland dus moet je met de ferry. Kijk in de voorwaarden voor welke landen je toestemming hebt. Bij twijfel is het raadzaam voor het boeken na te vragen of je eventuele reisplannen buiten Corsica worden goedgekeurd.

 • Je kunt je huisdier meenemen. Er kan een toeslag voor berekend worden. Geef bij de boeking van de camperverhuur in Bastia aan of je een huisdier bij je hebt. Houd er bovendien rekening mee dat je de camper na gebruik zorgvuldig en grondig schoon moet maken als je een huisdier in de camper meeneemt.

 • Je mag niet op onverharde wegen en paden rijden tijdens de camperhuur in Bastia.

 • Het is verboden om wild te kamperen op Corsica. Dat geldt dus ook voor Bastia. Riskeer dus geen hoge boete en zoek voor de overnachtingen een leuke camping.

 • De minimum leeftijd voor het camper huren in Bastia is 23 jaar. Er worden ook voorwaarden gesteld aan de tijd dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Dit moet namelijk minimaal drie jaar zijn.

 • Als je met een baby reist, moet je bij de boeking opgeven dat je een kinderzitje wilt reserveren. Het is noodzakelijk om dit aan te geven omdat de kinderzitjes niet standaard in de camper aanwezig zijn. Als je zelf een kinderzitje meeneemt, is de kans groot dat dit niet past. In de meeste campers is er geen Isofix-aansluiting.

Onze partners

Ophaallocatie in Bastia en omgeving

We hebben uw toestemming nodig om de Google Maps-service te laden!

We gebruiken Google Maps om inhoud in te sluiten die mogelijk gegevens over uw activiteiten verzamelt. Bekijk de details en accepteer de service om deze inhoud te zien.

Stations in de buurt van Bastia
Avis Car-Away
Avis Car-AwayRoute de Cargese, D81 - Mezzavia20167 Frankrijk
Avis Car-Away
Meer dan 700 locaties over heel de wereldWereldwijd een camper huren

Vergelijk de prijzen voor verschillende campers, locaties en data in onze prijsvergelijker en vind de voordeligste optie voor jouw reis.

 • Persoonlijk advies
  Persoonlijk advies

  Wij helpen je de perfecte camper voor jouw reis te vinden

 • Ruim aanbod
  Ruim aanbod

  Onze partners zijn over de hele wereld op meer dan 700 locaties beschikbaar

 • Geen verborgen kosten
  Geen verborgen kosten

  Wij garanderen duidelijke prijzen en 100% transparantie