Ihr Reise-Experte: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 Uhr (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Zorg ervoor dat je alle belangrijke papieren bij de hand hebt voordat je de camper ophaalt. We hebben een handig overzicht samengesteld van alle documenten die je nodig hebt bij het ophalen van de camper.

Het maakt niet uit in welk land je de huurcamper ophaalt: je hebt altijd bepaalde papieren nodig. Naast je identiteitskaart of paspoort en een geldig rijbewijs, moet je ook de voucher van CamperDays en een creditcard meenemen.

Overzicht: deze papieren heb je nodig om de camper op te halen

Om ervoor te zorgen dat alles snel en zonder complicaties verloopt wanneer je je camper ophaalt, moet je de volgende papieren bij de hand hebben:

  • De uitgeprinte voucher van CamperDays, die je per e-mail hebt ontvangen
  • Een volwaardige, internationaal erkende creditcard incl. pincode voor het betalen van de borg (op naam van de hoofdbestuurder)
  • Je identiteitskaart of paspoort (afhankelijk van het land van bestemming)
  • Een geldig klasse B-rijbewijs (in landen buiten Europa, zoals Australië en Nieuw-Zeeland, kan een extra internationaal rijbewijs vereist zijn).

Belangrijke informatie over de borg

Zorg ervoor dat je voldoende geld op je creditcard hebt om de borg te betalen. Het kredietlimiet moet namelijk voldoende zijn om de volledige borg te betalen. Dit is afhankelijk van de hoogte van het eigen risico. Zeer belangrijk: De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.

Belangrijke informatie over het rijbewijs

Voor bijna alle voertuigen die je via CamperDays kunt huren is een rijbewijs klasse B voldoende. Indien een rijbewijs C nodig is, wordt je hiervan bij het boeken op de hoogte gesteld.