Ihr Reise-Experte: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 Uhr (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Meestal kun je op CamperDays kiezen tussen drie betaalmethoden: per creditcard, op rekening of per iDEAL. We zullen je uitleggen waar je op moet letten bij het betalen.

JJe hebt een geschikt camperaanbod gevonden en je gegevens ingevoerd? Vervolgens kun je in de laatste boekingsstap kiezen tussen drie verschillende betaalmethoden. Je kunt betalen met een creditcard, op rekening of met iDEAL.

De camper betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van je bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

De camper betalen op rekening

Bijna alle camperaanbiedingen kunnen ook op rekening worden betaald. Als je voor deze betaalwijze kiest, kunt je de camper ruim van tevoren reserveren, maar moet de huurprijs pas later worden betaald. In de regel moet het factuurbedrag ongeveer zes weken voor vertrek worden betaald. De exacte datum hangt af van het verhuurbedrijf en wordt op de factuur en op onze website duidelijk vermeld voordat je reserveert. Let wel op: dat dit is, zelfs vóór betaling van de factuur, een bindende boeking waarbij de huurvoorwaarden en de algemene voorwaarden gelden. Als de camper binnen zes weken moet worden opgehaald is het niet meer mogelijk op rekening te betalen.

De camper betalen met een creditcard

Je kunt met een creditcard boeken. Het is belangrijk dat dit een Visa of Mastercard is, andere creditcards worden vaak niet geaccepteerd. Je hoeft alleen maar je creditcardgegevens op het moment van de boeking in te voeren bij de stap “betalingsgegevens invoeren”. Als je voor deze betaalmethode kiest, zal CamperDays de volledige huurprijs direct na de boeking vooraf autoriseren op je creditcard. Dit betekent dat dit bedrag direct wordt geblokkeerd en niet meer beschikbaar is. Binnen 7 dagen na de succesvolle boeking wordt het bedrag van je creditcardrekening afgeschreven. Als de boeking niet succesvol is, bijvoorbeeld omdat de gewenste camper niet beschikbaar is, wordt de pre-autorisatie direct weer vrijgegeven.

Kan ik een camper boeken zonder creditcard?

Hoewel je je camper zonder creditcard kunt boeken door met iDEAL te betalen of op rekening te boeken, heb je uiterlijk bij het ophalen van de camper een creditcard nodig. De borg die je aan het verhuurbedrijf moet betalen, wordt altijd geblokkeerd op een creditcard.

Checklijst creditcard

  • De creditcard moet op naam van de hoofdbestuurder staan.
  • Zorg ervoor dat de creditcard een voldoende kredietlimiet heeft voor de borg.
  • Vergeet de PIN-code van de creditcard niet, omdat je deze meestal moet intoetsen om het bedrag vrij te geven.
  • De creditcard moet een volwaardige creditcard zijn (geen prepaid of debetkaart).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *