Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Uw reisexpert: Raphael Meese
+49-221-56797-706
  • Uw reisexpert Raphael Meese
  • 10:00 - 18:00 uur (maandag - vrijdag)
Openingstijden

Landelijke feestdagen en feestdagen in Noordrijn-Westfalen zijn hiervan uitgesloten.

Waarom is het nodig om al vroeg een camper te huren in Windhoek?

Namibië staat bekend om zijn grote open ruimtes en enorme verscheidenheid aan landschappen en is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Droomt u ervan om de interessante steden, de indrukwekkende woestijnen en de hoogste duinen ter wereld in uw eentje te ontdekken? Het enige wat u hoeft te doen is een camper te huren in Windhoek! Het is de beste manier om de vrijheid te ademen en de kosten van uw reis te verminderen. Over het algemeen is het huren van een camper in Windhoek niet duur: de gemiddelde prijs is 119,74 euro per dag. Huuraanbiedingen zijn het hele jaar door aantrekkelijk, maar om er zeker van te zijn dat u de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt, kunt u uw voertuig het beste ongeveer vijf maanden van tevoren huren. Houd er rekening mee dat de boekingspiek in maart en de gemiddelde duur van een reis twintig dagen is. Door het huren van een camper in Windhoek kunt u veel onnodige kosten vermijden. Geen behoefte aan accommodatie, huurauto, restaurant... uw camper is uitgerust met alles wat u nodig heeft om te slapen, te rijden en te koken! Belangrijk is dat u onderweg uw route kunt wijzigen en goede tijden kunt delen met andere camperaars. Comfortabel en praktisch! Dit is de camper, een ideaal vervoermiddel voor toeristen die op zoek zijn naar avontuur! CamperDays is een team van reislustigen die u graag helpen bij het organiseren van uw campervakantie. Met CamperDays kunt u profiteren van de transparante annuleringsvoorwaarden en boekingswijzigingen zonder extra kosten. Wij zijn hier om u persoonlijk advies en tips te geven en om zelfs de meest gedetailleerde vragen te beantwoorden.

Camperaanbiedingen in Windhoek

FAQ: de meest gestelde vragen over het huren van een camper in Windhoek

Is een internationaal rijbewijs nodig bij het huren van een camper in Windhoek?

Ja, u moet naast uw Nederlandse rijbewijs ook een internationaal rijbewijs hebben.

Heb ik een creditcard nodig om een camper in Windhoek te huren?

U moet in het bezit zijn van een geldige creditcard om de borg te betalen.

Kan ik de grenzen oversteken tijdens mijn reis naar Namibië?

Er zijn veel beperkingen met betrekking tot grensoverschrijdingen. Bekijk de huurvoorwaarden of neem
contact op met de CamperDays-klantenservice voor meer informatie.

Zijn er wegen die niet toegankelijk zijn voor campers in Namibië?

Er zijn Namibische wegen die ontoegankelijk blijven voor kampeerders. Meer informatie hierover vindt u in de huurvoorwaarden.

Is een huisdier toegestaan in de camper?

De meeste Namibische verhuurbedrijven accepteren geen huisdieren in hun voertuigen.

Is het mogelijk om te gaan kamperen in Namibië?

Het is ten strengste verboden om wild te gaan kamperen in Namibië.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Windhoek?

Dit is afhankelijk van de verhuurder en het voertuigmodel. Over het algemeen moet u minstens 25 jaar oud zijn om een camper in Windhoek te kunnen huren.

Kan ik een camper huren in Windhoek met een baby?

Het merendeel van de verhuurbedrijven in Windhoek heeft geen beperkingen als het gaat om het huren van een camper met een baby.

Welke verhuurbedrijven zijn beschikbaar in Windhoek?

Asco Car Hire is het verhuurbedrijf met de meeste voertuigreserveringen in Windhoek.

Asco Car Hire

Asco Car Hire is een van de grootste verhuurbedrijven in Namibië. Het heeft voertuigen die perfect zijn aangepast aan de Afrikaanse wegen. Motorhome liefhebbers kunnen gebruik maken van een voordelig basispakket dat o.a. eindschoonmaak, twee reservebanden, bedlinnen en
keukenapparatuur omvat. De verhuurder biedt u ook onbeperkt kilometers en gratis vervoer van en naar Windhoek Airport (WDH).
Volledig adres van het Asco Car Hire station in Windhoek:
195 Mandume Ndemufayo Ave.
40214 Windhoek

Campers huren Windhoek

Camperwagen

De camperwagens zijn uitgerust met een lichte en comfortabele wooncabine. Voertuigen van dit type zijn geschikt voor bijna alle soorten reizen, inclusief ‘off-road excursies’. Ze zijn een uitstekende keuze voor koppels of kleine groepen reizigers. Dankzij hun compactheid en goedheid zijn ze uitzonderlijk populair bij minder ervaren kampeerautobezitters. Camperwagens zijn economisch vriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Hoe werkt CamperDays?

Het door CamperDays ontwikkelde reserveringssysteem maakt het voor reizigers mogelijk om in een paar klikken het gewenste voertuig te huren. Als u uw avontuur met CamperDays wilt beginnen, selecteer dan uw vertrekpunt en de datums van uw vakantie in onze zoekmachine. Na het invullen van ons online formulier vindt u de resultaten met foto's en gedetailleerde specificaties. Om uw zoekopdracht te verfijnen, gebruikt u onze filters en onze prijsregelaar. Wij informeren u graag dat er geen extra kosten zijn bij het ophalen van het voertuig.
Camper zoeken
1Camper zoeken

Alleen uw reisgegevens invullen en uw zoektocht kan beginnen!

Aanbiedingen ontvangen
2Aanbiedingen ontvangen

Campers aanvragen of indien meteen beschikbaar, makkelijk en goedkoop boeken!

Boek en vertrek!
3Boek en vertrek!

Voltooi uw boeking en het avontuur kan beginnen.

Camperverhuur Windhoek

Ons CamperDays expertteam helpt bij het plannen van uw reis.

Uw team van camperexpertsCamperDays.nl
+49-221-56797-706

CamperDays ondersteunt u bij de planning van uw avontuur en helpt u bij het huren van de juiste camper. Wij bieden u een uitgebreide prijsvergelijking van de gevestigde camperverhuurders wereldwijd en presenteren u de desbetreffende huurcriteria overzichtelijk en transparant. Op deze manier ontvangt u een volledig overzicht over alle door u te betalen kosten. Het risico van verborgen kosten is dus uitgesloten.

U wilt een camper huren, maar er zijn nog onduidelijkheden ontstaan? Bij alle vragen in verband met uw boeking kunt u ons ook telefonisch bereiken en onze reisexperts staan u bij met raad en daad. Door meer dan tien jaar ervaring in de reisbranche zijn wij competente contactpersonen voor uw belangen. Wij verheugen ons op u!

Welke voordelen biedt CamperDays u?

  • Uitgebreide vergelijking van campers wereldwijd
  • Aanbiedingen van vele bekende camperverhuurders
  • Geen verborgen kosten en volledige kostenbeheersing
  • Gratis advies van onze reisexperts